Реклама / Ads
0| 2994 |24.10.2019 НОВИНИ

Работещи на пазар „Краснодар“ към Тишев: Искаме да работим спокойно

.
”Настояваме да се вземат нужните мерки, за да можем да работим спокойно” С тези думи се обърнаха работещите на пазар „Краснодар“ към кандидата на „БСП за България“ за кмет на община Бургас Николай Тишев и кандидатите за общински съветници Живко Господинов и Дафинка Главанска.
 

Те се оплакаха, че с всеки изминал ден все по-трудно намират места за паркиране в района, което налага да оставят автомобилите си далече от работното си място. Разказаха също, че чистотата на пазара е на много ниско ниво, а при всеки проливен дъжд сергиите им се наводняват. Хората обсъдиха с представителите на левицата отношението на държавата и общината към малкия бизнес и родното производство.

„Заслужавате да имате по-добра работна среда, да работите в по-нормални условия. Определено трябва да се помисли в тази посока и да се предприемат действия“, заяви Николай Тишев. „Категорични сме, че по-голямо внимание трябва да се обърне на малкия и среден бизнес и местното производство“, коментира още той. Тишев подчерта, че именно това е една от мерките, заложени във „Визия за Бургас“ - бранд „Произведено в Бургас”, който е аналог на бранда „Произведено в България”. Идеята е в този бранд да се обединят малки производители, които са на територията на община Бургас и по този начин, през бранда, да се търсят възможности за реализация на тяхната продукция.

Николай Тишев се срещна с ръководството и служителите на бургаския завод „Хемус”

Кандидатът на „БСП за България“ за кмет на община Бургас Николай Тишев се срещна с ръководството и служителите на бургаския завод „Кох-и-Ноор Хемус Марк”. По време на срещата той представи акцентите от програмата на левицата за управление на общината.

„Първото нещо, което сме извели в нашата програма за управление, е икономиката. Местната власт трябва да работи за развитието на местната икономика, младите хора трябва да се задържат тук, а не да ходят в столицата или чужбина“, каза Тишев. Той подчерта, че основните усилия на БСП ще бъдат насочени именно в подобряването на бизнес средата в Бургас, привличането на инвеститори и работодатели, които да откриват висококвалифицирани работни места с достойно заплащане. След срещата Николай Тишев разгледа завода и проследи производствения процес, той поздрави работниците и се запозна с техните предложения за развитието на града.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3006 |24.10.2019 Кирил Добрев: Младите хора като Явор Божанков избраха Горна Оряховица - сега е време Горна Оряховица да избере тях . 0| 3101 |24.10.2019 За първи път в България: В Кюстендил въвеждат антикорупционна образователна програма . 0| 2989 |24.10.2019 Младен Тимчев към младежи: Разчитам на вашите идеи за по-добро бъдеще на Сандански . 0| 3158 |24.10.2019 Корнелия Нинова: Само заедно можем да направим Враца икономически развита и социална Фонд “Северозапад” може да даде нов живот на региона

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads