Реклама / Ads
3| 20185 |22.08.2017 МИСТЕРИИ

Пеевски изпълзя. Ожали се като жертва на „фалшиви новини”

.
Нямам интереси към Военно промишления комплекс, включително към „Дунарит” и „Емко”. Това са внушения на някои медии, включително и телевизии. Това пише в сърцераздирателно писмо до избрани медии – неговите собствени и контролирани от него – депутатът от ДПС Делян Пеевски.
 
След като през цялата отминала сесия на Народното събрание той присъства един единствен ден за час-два, а след това научавахме за него покрай редуващите се една след друга сделки за милиони – изведнъж Пеевски се появи. При това с писмо, в което хем се представя за жертва, хем за борец срещу несправедливостта и владетел на медии, защитници на свободното слово... Контрабандистът на цигари отново влиза в роля – този път на пазач на активите на фалираната от... него самия КТБ. Можеше да е смешно, ако не беше толкова гнусно и брутално.

Фрог нюз не е сред получателите на фамозния текст, подписан от Пеевски.

Публикуваме част от писмото, който характеризира истинския пеевски стил: лъжа, манипулация, отново лъжа.

 

Същевременно съм наясно, че намесването ми в подобни нелепи сценарии, очевидно е продиктувано от стремежа за отклоняване на вниманието на обществото от неправомерните цели на група от лица, действията, на които са чест обект на разследвания в медиите, в които имам собственост – включително разследвания и публикации във връзка с източването на КТБ и продължаващото разграбване на активите, придобити с пари на вложителите в нея.

 

Явно медийното осветяване на тази група от лица и на действия им провокира съчиняването от тяхна страна на всякакви лъжи по мой адрес. Уверявам обаче поръчителите и изпълнителите на тези сценарии, че независимо от всичко казано или написано срещу мен, твърдо ще следвам принципите си, като ще положа максимални усилия обществото ни да бъде обективно информирано за всичко случващо с активите на КТБ, както и за всяко неправомерно действие свързано с тях, което ощетява държавата.


Това пише милиардерът, на който до онзи ден имотната декларация съдържаше стар Опел и 20 000 лева спестявания от закуски...

 

Във вторник, 22 август, Фрог нюз ще публикува кои фирми, предприятия и имоти от активите на КТБ придоби Пеевски чрез подставени фирми и лица през последните три години. По този начин читателите ще могат да сравнят фактите с твърденията на олигарха-политик. Списъкът е уникален не само със своя мащаб, но и с това, че не направи впечатление нито на прокуратурата, нито на финансовите и контролните органи в държавата, както би трябвало да стане по закон.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 37728 |21.08.2017 Пеевски се появил в Судан с автомати и снаряди . 5| 4885 |16.08.2017 Борисов: Пришиват Пеевски на ГЕРБ . 10| 30430 |15.08.2017 Кемил Рамадан: Свадата Доган-Пеевски ще завърши с жертвата Грухчо

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads