Реклама / Ads
5| 5294 |27.07.2023 МИСТЕРИИ

В Конгреса на САЩ американски анализатор разказа, че правителството събира тела на извънземни и НЛО

.
Дейвид Груш
Вчера във висшия орган на законодателната власт в Съединените американски щати - Конгреса - се проведе извънредно изслушване заради твърденията на бивш анализатор на американското министерство на отбраната и служител на разузнаването - Дейвид Груш, че правителството от десетилетия събира части от различни извънземни космически летателни обекти.
 

До 2023 г. Дейвид Груш е ръководил звеното за анализ за необясними феномени в американското министерство на отбраната. Миналия месец той заяви, че САЩ разполага с "непокътнати или частично непокътнати" извънземни космически кораби.

Груш твърди, че някои от тези извънземни НЛО са "големи колкото футболно игрище", както и че има серия от "злонамерени събития", свързани с тези обекти, които не са разкрити пред обществеността. Все пак Груш признава, че самият той не е виждал тези апарати, но се позовава на разговори с експерти от най-високо ниво.

В крайна сметка вчерашното изслушване пред Комисията по неидентифицираните аномални явления в Конгреса се състоя заради думите на Груш, че информацията за извънземните се крие от конгресмените, съобщава още БТА.


Въпреки че републиканецът Тим Бърчет откри заседанието с думите, че американските законодатели няма да "внасят малки зелени човечета или летящи чинии в изслушването", а просто ще стигнат до фактите, показанията на свидетелите завиха точно натам - към зелените човечета.

 

Тримата свидетели в продължение на 2 часа разказваха за срещите си с обекти, които не отговарят на законите на физиката, за пилоти, които се страхуват да говорят, за биологичен материал, възстановен от летателни апарати, и за предполагаеми репресии срещу информатори. Всички те смятат, че аномалните явления са потенциална заплаха за националната сигурност.

 

Въпреки твърденията им обаче, изслушването не доведе до сериозни разкрития, нито до потвърждение на извънземен живот, но фактът, че свидетелите бяха изслушани пред Конгреса, беше забележителен сам по себе си, пише Би Би Си.

Дейвид Груш заяви, че правителствени служители са крили информация и са наказвали информатори, но добави, че не може да развие повече подробности, защото това е класифицирана информация.

 

Републиканката от Южна Каролина Нанси Мейс попита Груш дали е имало "биологичен материал" в предполагаемите НЛО-та, на което той отговори положително. Мейс зададе уточняващ въпрос дали телата са били човешки или нечовешки: "Нечовешки. Това беше оценката на хората с преки познания по програмата, с които разговарях", отговори той. Въпреки това обаче на друг въпрос Груш отговори, че самият той никога не е виждал тяло на извънземен.

 

Републиканецът от Мисури Ерик Бърлисън изрази мнението, че надали същества, способни да изминат милиарди мили, биха били "достатъчно некомпетентни", за да се разбият на Земята.



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 10715 |27.07.2021 Съдът: Очевидно е, че ДАНС разработва анализатора Ивета Чернева . 70| 14977 |28.05.2021 Американски войници атакуваха и нахлуха в български цех край Пловдив! . 1| 5942 |08.04.2019 Премиерът на Косово: Аз съм американски войник . 0| 8110 |05.03.2018 Американски самолетоносач акостира във Виетнам за пръв път след края на войната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads