Реклама / Ads
10| 10033 |05.12.2017 МИСТЕРИИ

Само във Фрог: Слух връща Светлозар Лазаров като главсек в МВР

.
Светлозар Лазаров
Слух връща Светлозар Лазаров като главен секретар в МВР. Новината, че това ще се случи в най-скоро време парализира полицаите, съобщиха за Фрог източници от ведомството.
 
От няколко дни вестта, че Лазаров ще замени досегашния главен секретар Младен Маринов, обикаля кабинетите на вътрешното ведомство. Коментира се, че това искане било направено от коалиционните партньори на ГЕРБ-Патриотите и по –специално от „Атака”. В момента Светлозар Лазаров се изживява като координатор на въпросната партия. Обществена тайна е, че много назначения, които станаха по върховете на властта, и за които се твърди, че идват от „Атака”, всъщност са наложени от политико-мафиотския модел КОЙ и лично от Делян Пеевски.

Лазаров остана в историята на МВР с „ювелирната” акция в Лясковец, при която загина командосът Емил Шарков. МВР-шефовете, ръководили акцията, се измъкнаха без грам наказание. Георги Гайков беше върнат в СОБТ като шеф на баретите, а Атанас Илков оглави полицията в Пловдив. Зад борда на ведомството остана единствено Лазаров, но за сметка на това той се „посвети” на политиката. Припомняме, че Светлозар Лазаров реши да бори апашите по селата като прати срещу тях жандармерия за няколко дни.

Преди няколко дни камандосите скочиха срещу Гайков заради репресии и саморазправа. В отворено писмо те напомниха ,че няма как да гласуват доверието си на шеф, който се е провалил при операцията в Лясковец.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 7276 |05.12.2017 Майката на Шарков пред Фрог: Казах на шефа на МВР да не бъде наивен . 0| 7830 |01.12.2017 Само във Фрог: МВР задържа по спешност Туцо от „Килърите “, за да не избяга заради 10-годишната си присъда . 1| 8480 |30.11.2017 Само във Фрог: Язовири-убийци застрашават Плевен и Елин Пелин, институциите нехаят

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads