Реклама / Ads
8| 11115 |23.01.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Белянова: Шефът на АДФИ Георги Начев пред 150 човека призова, да не казват с кого са спали

.
Албена Белянова /вляво/
Срещам подкрепа от жените. Разказват ми техните истории. Срещам и недоверие. Бях гледана странно, когато казах, че постът, заеман от мен, върви със секс услуги. Това каза бившият зам.-шеф на АДФИ Албена Белянова пред Люба Кулезич в Евроком. Припомняме ви, че Белянова за първи път разкри пред Фрог, че е била физически и психически насилвана от шефа на АДФИ Георги Начев.
 

Ето какво каза в предаването тя: Гледаха ме с неразбиране защо го казвам. При положение, че получавам не лоша заплата  и имам служебен автомобил. Не беше в моя полза, че съм работила за ГЕРБ. Видях за какво става дума-в повечето случаи некомпетентни хора вървят напред. Роднини, близки, гаджета. Въпросът е в това какво може този човек. Ако не е почтен, за него няма място там. Когато Георги Начев ме назначи, на него му казаха, че аз съм неуправляема.  Уволниха ме без да мога да отида на борсата. Оставиха ме без средства. Заради децата ми няма да сведа глава.  

 

37 жени са убити от началото на годината у нас. Някой обръща ли внимание на това?! За мен поредното затваряне на очи беше с убийството на Виктория Маринова.  Писах на посланиците на САЩ и Германия, защото съм обучавана в тези страни. По-добре да не ни пращат на обучения. Силните насилват слабите.  Писала съм за моя случай до всички партии-парламентарни и извънпарламентарни. И нищо. Мълчание. И това мълчание ще води до следващи убити жени. Запазват си правото да насилват. След като аз мога да бъда насилена, може да бъде насилена всяка жена.

 

От шефа на АДФИ Георги Начев  получих пасквил, в който се казва, че не съм спазвала в достатъчна степен, по неясна скала, някакви  правила и не съм спазвала етичния кодекс, който сама съм написала. Поисках да ми кажат какво не съм изпълнила. Няма отговор. Същият този човек  Георги Начев се изправи пред 150 души на една конференция за корупцията и каза да не говорят с кого са спали. Имаше брожения в залата, недоумения. Не мога да кажа какво го провокира да каже това, но все ще се намери кой да го потвърди. Която се усмихне повече, тази се избира на конкурс.  В Европа се казва това, което е угодно, а не това, което е истина.

 

Четете  ТУК интервю на Албена Белянова пред Фрог нюз.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 28434 |07.12.2018 Албена Белянова пред Фрог: Шефът на АДФИ ме насилваше! Каза, че сексът върви със заеманата от мен позиция . 4| 10435 |26.07.2018 Само във Фрог: Шефът на КПКОНПИ взел имането на Амигоса, ама друг път . 6| 8824 |31.05.2018 Шефът на кабинета на президента скастри Борисов за фалшивата му новина от Москва . 9| 10016 |05.04.2018 Шефът на КПКОНПИ Пламен Георгиев обяви война на съдиите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads