Реклама / Ads
12| 47212 |18.08.2021 НАРОДЕН ГЛАС

Дамянова: Цялата помия на обръчите удря Кирил Петков и Асен Василев, туловището иска да тъпче

.
Диана Дамянова
Един човек – депутат, с турско име, но с българско гражданство, само преди броени месеци публично нарече Турция своя родина! Та този същият човек, който трудно артикулира думите в говоримия българския език, и с голяма степен на вероятност не се справя никак добре и с писмения български език, та този човек видите ли, бил напуснал една зала, където заседава висшия консултативен форум на републиката, защото били допуснали в залата евентуален гражданин на Канада!
 

Да, става дума за онова поредно подставено от Доган лице, Карадаир /или нещо подобно/, който счита, че може публично да нарече Турция своя Родина, но не признава правото на Кирил Петков да се откаже доброволно от канадското си гражданство. Или не му уйдисва, както се казва на чист турски език.


Защото този неграмотен на български език човек, не е случаен човек, а е сламеният човек на Доган и Пеевски.


А кранчетата, по които текат милиардите към тях и Борисов са прекъснати именно от онзи, дето бил преди това и канадски гражданинин.


Цялата помия на обръчите от медийни подобия на Пеевски е съсредоточена да удря, с каквото и колкото може по Кирил Петков и Асен Василев. Да удря, без оглед на достоверността и без да се търси дори някаква привидност на истинност.


Защото всеки ден на тези две момчета в Министерския съвет, представлява още едно, или още няколко прекъснати кранчета.


А туловището тряба да се тъпче, да гълта от живото месо на българския народ, на българския бизнес, на българската икономика. Защото само така живее. Затова, онзи неграмотен на български език човек с родина Турция издига в скандал вече прекратеното канадско гражданство на Кирил Петков.

И когато то се окаже прекратено, бъдете сигурни, че дори на лош български език онзи сламен човек няма да се извини.


Защото, хвърлянето на всякаква помия по тези момчета е първостепенна задача на ГЕРБ и ДПС, за съжаления волю или неволю подхваната и от ИТН. Но за това – друг път.

 

Диана Дамянова




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 8422 |06.08.2021 Социологът Кольо Колев: Цялата игра на ИТН е фалшива, избори ще има . 6| 16075 |05.06.2021 Иво Сиромахов: Господин Гешев, аз знам как може веднага да утешите цялата нация! . 20| 11833 |04.06.2021 Диана Дамянова: Борисов и стотинка не е вземал от Божков, той си плащаше в евраци . 14| 11917 |03.06.2021 Диана Дамянова: След удара срещу Пеевски, Борисов губи близо една трета от богатството си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads