Реклама / Ads
27| 30727 |18.12.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Журналистка разкри защо прокуратура, МВР и НАП са я погнали като най-страшен бандит на държавата

.
Гергана Костова
Журналистката Гергана Костова разкри защо прокуратурата, НАП и Икономическа полиция са я погнали като най-страшен бандит на държавата. Във Фейсбук тя разказа за безуспешните й опити години наред да се справи с на пръв поглед битова ситуация. Вместо държавните институции да й окажат помощ, те се обърнали срещу нея и започнали да я разследват.
 

Гергана описва  абсурдната ситуация така:

 

.
Eто как се паркира пред чужди гаражи вече 10 години професор по юридически науки в УНСС, автор на учебник „Основи на правото“, един от приветствалите в редиците на академичните среди Никола Филчев след ерата с „Плод и зеленчука“ и Алексей Петров от делото „Октопод“. Човек, който преподава на студенти и подготвя бъдещи юристи.

 

Жалбите в полицията за това, че спира пред гаража – вече 7 години, нямат резултат. Напротив – уважаваният преподавател пуска също така уважаваната си и назначена в агенция „Митници“ дъщеря в саморазправи. Полицията и тук все още не казва какъв е резултатът от жалбата ми за тормоз – питана ли е държавната служителка „защо ще ме ликвидира“ и кои точно са институциите, на които съм „подадена“? Другите цитати са нецензурни. От полицията щели да се обадят да ми кажат докъде са стигнали по жалбата ми.

 

Сега ме проверяват НАП и Икономическа полиция за доходи и защо живея там. Цял един Горанов съм си аз. Искат да знаят и за договорите ми в медиите – какви пари получавам и откъде.- това понеже е в огромна връзка с гаража. Обвиняват ме в злоупотреби. Защото госпожата с основите на правото е счела за нужно да употреби прокуратурата – в този случай СРП, за да си обсеби чужда собственост и да си паркира.

 

Очаквам скоро КОНПИ да наминат. Но и СОБТ, ако може. Щото аз съм сериозен проблем, имам милиони левове, фирми, вандалско поведение също така, а професорката не си е купила гараж на времето.

 

Това спря да бъде битовизъм в момента, в който дори дребните пипалца започнаха да бъркат къде се намират и да употребяват държавни институции, за да разчистват личните си сметки. Те могат всичко, ти си обикновен селянин, който им пречи в живота.

 

Първо РУ, НАП, СРП работят за госпожата и нейното паркиране. Интересно колко пари ще похарчат в това „разследване“, обслужвайки я? Чакам развоя с трепет.

 

P.S. Интересна част от историята е и кои на финала ще се окажат съветниците й в тази акция – да не излезе един главен редактор на най-тиражния вестник в България, който често и тайно посещава бивша колежка и няма къде да си спре служебния джип? Няма имена засега, защото чакам резултати от проверките и ще говоря с фактите от тях. Който търси - намира.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 10880 |09.12.2018 Любка Иванчева: Гешев да отговори защо излъга . 2| 6104 |22.11.2018 Починалата журналистка Албена Ивайлова: Системанта унижава и мачка . 16| 12062 |24.10.2018 Защо не сме по площадите? Гневим се на Валери Симеонов във фейсбук и на маса.... . 0| 6649 |17.10.2018 Журналистка: За Северин има европейски стандарти, а за болните няма?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads