Реклама / Ads
40| 15778 |29.03.2019 НАРОДЕН ГЛАС

”Новият Цветанов” с първа антиизява - корупцията не била евротема. Айде, бе...

.
Дариткова има добър учител... Източник: БГНЕС
Темата за апартаментите не е темата, която трява да се дебатира в този момент. Опитват се да направят политическа криза, която не е налична. Дневният ред трябва да е европейските проекти и бъдещето на България, а не някакви атаки за жилища. Това е подмяна на дневния ред.
 

Това заяви Даниела Дариткова по Нова телевизия. И продължи: „Смятам, че избирателите имат доверие на ГЕРБ. Колегите дадоха възможност да бъдат проверявани от всички органи. Не бива да полагаме на съмнение ръководствата на тези органи. Те са избрани по предложение на ГЕРБ, но ние сме гаранция за демокрация“. Гаранция за демокрация - колко силно. И къде да проверим гаранцията и има ли тя гаранционен срок и гаранционна карта? Нали имаше гаранции и за морал в политиката. Цветанов този морал ли изповядва или някакъв друг?

 

Надеждата, че Дариткова не може да бъде Цветанов, както самата тя заяви в първите си изяви пред микрофони и камери, не се оправда. Не само че иска да е Цветанов, но го и доказа в първото си тв интервю. Изреченията й са свързани, няма проблеми с лексиката и езиковите форми, но всичко останало е а ла „Цецо“. Жалко.

„Апартаментгейт“ не било европейска тема. Да направи справка колко европейски издания са отразили скандала с жилищата на Цветанов, Цачева и пр. Навсякъде е действията им са описани като корупционни. Също и като скандализиращ цялото общество. Да не би Дариткова да вярва, че са жертви на заговор? Наистина ли би могла да повярва в нещо толкова тъпо?!

 

Корупцията е най-важната тема за българите. Тя ни държи на последното място по всички показатели в ЕС, касаещи качеството и условията за живот. И на първо по смъртност заболявания, неграмотност, домашно насилие, дрога сред учениците и пр. Кой външен инвеститор ще се довери на политици, които влизат в съмнителни схеми за придобиване на луксозни жилища на цени, за които останалите граждани могат само да мечтаят. И това е „организирана подмяна на европейската тема“? Не, това е европейската тема, д-р Дариткова! Ако не разбираш това, прякорът ти от днес ще е „женският вариант на Цецо“. Ако ти харесва – продължавай в същия дух. Никога не е късно човек да стане за резил, както се казва.





Д-р Дариткова, иди да обясниш своите „виждания“ на хората в Берковица, например. Там са изчислили, че с парите за новия си апартамент Цветанов е можел да купи 40 къщи в китното градче в подножието на връх Ком. Тях ги убеди, какво е европейска тема и как да приемат за нормално политици да вадят милиони, когато са само на държавна заплата. Заплата, която плащат берковчани и всички като тях в страната.

 

И още нещо. Ако Дариткова продължи да се изявява в този стил, ще стане ясно, че "Апартаментгейт" не е изолиран случай, а модел. Ако това е целта, давай, Дариткова.

 

Мила Иванова

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4949 |18.12.2018 Първан Симеонов: Тъжна работа-знамена по греблата на снегорините . 16| 5693 |22.10.2018 Първата дама: Позор за Симеонов, майките с черни тениски се борят за достойно съществуване . 4| 8577 |05.09.2018 Илиан Василев: Гешев излезе на първа линия, за да направи заслон на Цацаров . 9| 20934 |03.10.2017 Радан Кънев: ГЕРБ са ужасени, че Борисов може да предаде целия модел ”Цветанов”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads