Реклама / Ads
3| 7574 |27.06.2016 НАРОДЕН ГЛАС

К. Парамов: Ротшилд е доволен от Брекзит, пари потичат към САЩ

.
Кольо Парамов
Започна тежка конфронтация в Европа. Камерън ще осъзнае, че ще се запише като Чарл I в исторически план. Той предизвикал гражданска война в Англия и бил обесен. Тези неща могат да се случат и сега. Ротшилд е доволен от Брекзит, защото парите ще се насочат към САЩ. Част от тях ще отидат във федералния разерв. Това заяви финансистът Кольо Парамов.
 
Камерън игра с лобито на Ротшилд в Лондон и бе подведен. Камерън е в положение на блокаж отвсякъде. Той ще блокира и консервативната партия. И не се знае как Англия ще компенсира загубите, които ще калкулира, каза още Парамов пред bTV.

Не се знае оттук нататък как той ще компенсира загубите. Исконното право на западния свят са парите. Стандартът на живот там е много висок. Това решение ще доведе до финансова война между Изтока и Запада, между много богатите и много бедните. Тя ще даде много сериозни поражения в политическия баланс, докато ЕС е затънал в бюрокрация, смята финансистът. Той призова да изградим Сингапур на Балканите.

Не можем да позволим на 1000 олигарси да ни управляват 25 г., а останалите да живеят в беднотия. Не може с това властване. Това са хаосни ситуации. Това не е логична пазарна политика за българското общество, коментира той.

Дали е голяма икономическа депресия или война е едно и също. Загубите за държавите ще са огромни, повтори Парамов. По думите му ЕС е затънал в бюрокрация. „Десетте божи заповеди, написани преди 2000 години, са 169 думи, а инструкцията за продажба на зеле в ЕС се състои 26 900. Това повече не може да продължава така”, възмути се икономистът.



Ползата на Русия е огромна. Моделът на поведението трябва да е точен. Санкциите срещу Русия се изпълнява стриктно от България, докато Унгария печели. Не може ние тук да гладуваме, а те да си правят сметката, посочи той.

Надявам се, че Шотландия ще притисне цяла Великобритания, за да не се стигне до Брекзит. В противен случай ние сме в първата степен на една финансова война и сме губещи, завърши финансистът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 5036 |31.05.2016 Парамов: Първанов президент ще е най-голямата подигравка за България . 6| 9587 |16.05.2016 Парамов пред Фрог: Използват като подлога шефа на Фонда гарантиране на влоговете . 13| 6364 |09.05.2016 Парамов пред Фрог: Корнелия Нинова да измете кадрите от Политбюро

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads