Реклама / Ads
12| 9327 |30.04.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Весислава Танчева за Фрог: Перверзно е да подаряваш храна за политически цели

.
Весислава Танчева
Пошло е да брандираш козунак с ГЕРБ. Перверзно е да даваш на хората храна като политически подарък. Перверзно е също да принуждаваш хората да се нуждаят от елементарни неща и да избират лекарства ли да си купят или храна. Това заяви пред Фрогнюз ПР експертът Весислава Танчева по повод великденските козунаци с логото на ГЕРБ, раздавани на социално слаби хора.
 

Раздаването на подаръци са честа предизборна практика. В зараждането на българската демокрация раздаваха маратонки, но не в чифт, а само лявата.  След изборите, ако им излезе сметката, даваха и дясната.  На предишни избори пък раздаваха чорапи с марка ГЕРБ.

 

Снимката с козунаците от ГЕРБ не е от тази кампания. Що за извратен ум трябва да имаш, за да разнасяш торбички с неща от първа необходимост?! Отвратително е да разнасяш храна, която е важна за този, на когото я даваш.

 

Колкото до думите на Ева Майдел, че ще покани всеки в Брюксел, който й изпрати великденско яйце, те граничат с глупост. От година и половина-две наблюдаваме тотална девалвация на идеите на ГЕРБ. Сякаш изчерпаха идеите си и започнаха да повтарят инициативи от миналото.

 

Профанска е и идеята на Кристалина Георгиева за хорцата насред Брюксел. Никой от нас не е виждал белгийци да тропкат полка в България. Не сме виждали също някой да играе каубойски танци по нашите площади. Виждахме обаче хорца по площади в Ню Йорк, Чикаго, Вашингтон. Има българска диаспора в чужбина, която е напуснала България заради лош стандарт на живот.  Това е причината българите да са в чужбина, а белгийците да не са в София. Перверзно е да принудиш 2 милиона и половина българи да си тръгнат от родината си, за да търсят по-добри условия на живот, а в същото време да се радваш на факта, че тропкат хорца там, а не тук в България.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 15837 |19.04.2019 Само във Фрог: ДНСК нарушава законите, прави каквото си ще, сочат доклади до министър . 15| 11481 |11.04.2019 Адв. Савова за Фрог: Делото „Иванчева” бе скалъпено, за да се подмени вота на избирателя . 10| 11272 |11.04.2019 Методи Андреев за Фрог: Продължаваме да плащаме десятък на ДПС . 12| 17009 |27.03.2019 Октай пред Фрог: Ако Борисов не отиде на предсрочни избори, ДПС ще го доунищожи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads