Реклама / Ads
2| 6185 |09.01.2022 ЪNDERGROUND

Четири пъти за година един и същи човек обира столичната онкоболница

.
Източник: БГНЕС
Четири пъти за година един и същи човек обира болницата по онкология в София. За това съобщи във Фейсбук директорът на здравното заведение д-р Стефан Константинов. Той разпространи и клип с предполагаемия обирджия.
 

„През последната година УСБАЛО четири пъти се оказа обект на интерес от героя на това видео. Щетите не са големи, но неприятни  – разбити брави, повредена дограма и каси на врати, откраднати таблет, дребни суми и лични вещи на персонала. Особено лошо е, че се случва в болница. Този юнак и компанията му едва ли си дават сметка как с действията си могат да застрашат лечението на десетки наши пациенти, а дори да го правят – вероятно не е тема, която ги вълнува“, написа д-р Константинов.

 

Той уточнява, че охраняващата фирма не е ефективна, а от полицията не са дали обратна връзка за развитие по казуса. Затова моли за съдействие потребителите на социалната мрежа: „За съжаление охраняващата  фирма не показа особена ефективност, а от полицията след прилежните регистрации нямаме обратна връзка за развитие. За това ви представям кратък филм от изпълненията на господин крадец. Може пък някой да го познае. Ще му направи добро, ако го издаде. Че вниманието, което ни отделя може да му изиграе лоша шега -  в онкологична болница ровенето в лаборатории и центрове за лъчелечение далеч не е безопасно за собственото му здраве начинание“.

 

Д-р Стефан Константинов, Facebook




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5633 |09.01.2022 В Колумбия задържаха един тон кокаин, предназначен за България . 15| 7012 |11.03.2021 За 2020 година: Откраднати са над 1200 пътни знака за над половин милион лева . 5| 15083 |25.09.2020 Сигнал до Гешев за опити да се открадне от КТБ АД единственото в Югоизточна Европа находище на гипс в с. Кошава

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads