Реклама / Ads
24| 17624 |15.01.2013 ЪNDERGROUND

На лов с мацки в кревата и министър на масата

.
Всеки се бори за трофеи...
Да, била съм на лов с моя приятел, който е сериозен бизнесмен. В ловните хижи се устройват супер купони след цял ден обиколки и стрелба. Мъжете обикалят, а ние се разхождаме до близкия град, където обикновено пазаруваме и пием кафе.
 

Имало е момичета за компания, но не мисля, че това е незаконно. Ако някоя е искала да прави секс то е било по взаимна симпатия, а не насила. Не съм виждала да им плащат, но може някой подарък да са получили, нормално е. Какво толкова. И в други страни е така. Чувала съм, че момичета забавляват и ловци чужденци в някои ловни стопанства у нас. Не знам политиците какво правят на лов. Чувала съм и съм чела някои неща, но не съм присъствала. Ако са правили оргии това със сигурност го знаят хората, които обслужват ловните хижи и хотели.

Това разказва пред Фрог нюз А.В., задочна студентка в Свищовския икономически институт „Д. Ценов” и приятелка на великотърновски бизнесмен. Тя е участвала в няколко ловни излета и ни писа по повод публикации в медиите, че манекенки и други девойки са правили компания на баровци и политици по време на лов в ловни резиденции. Според нея това е нещо нормално и е практика от години. Някои пък водели децата си и ги учели да стрелят. Персонала в хижите зареждал предварително оръжия на специално място, които се ползвали за т.нар. учебна стрелба - забавление за новобранци.

 

За ловни излети, съчетани със секс игрички, писахме преди няколко дни. Разкритията излязоха покрай делото срещу „Килърите”. Според източници от разследването главният обвиняем Петър Стоянов – Сумиста (Вожда), който на първа инстанция получи доживотна присъда без право на замяна, е бил свързан с известни политици, някои от които на много високи постове в държавата. 


Той, според очевидци, водил девойки за компания на баровци по време на ловни излети. Два пъти свидетели го виждали да докарва кръшни момичета в ловното стопанство „Кормисош” в Родопите, над град Лъки. Там те веселяли компанията на известно държавно величие. И двата пъти това ставало с два автомобила и след строги указания към момичетата как да се държат с „важните чичковци”.

 

По време на процеса срещу „Килърите” шефьорът на Петър Стоянов – Велизар Младенов разкри, че шефът му го пращал да доставя манекенки за плътски удоволствия на големци. За 1000 лева Сумиста търгувал момичета от модната агенция „Визаж”, разказа Младенов. Той описа още, че взел три манекенки от агецията и ги завел в Бургас. За тях получил 3000 лева, които по-късно предал на Сумиста.

След успешен лов...

 

Жени Калканджиева, основателка на „Визаж”, отрече да е познавала Сумиста. Тя обаче заяви пред журналисти, че няма как да знае какво правят 150 млади момичета и с кого се срещат в свободното си време.

Не е ясно дали на ловните излети в „Кормисош” са водени красавици моделки или професионални проститутки. Те обаче били виждани от охраната на резервата, който се стопанисва от собственика на „Левски” Тодор Батков.

 

Известно е, че президентът Георги Първанов също обичал да посещава това ловно стопанство, не само защото го свързва топла дружба с Батков, когото награди с орден „Стара планина”, а и заради дивеча, който се развъждал в това райско кътче на Родопите.

 

Говори се, че Сумиста очаквал решителна намеса на своите покровители при разглеждането на присъдите на втора инстанция във Варненския апелативен съд. Чрез посредници той дал знак, че ако не го отърват от доживотния затвор, може да си отвори устата и да разкаже доста пикантни истории за известни политици.

 

С ВИП девойки снабдявал баровци, включително и по време на ловни разходки, Росен Чолов – Чолата. Шефът на Федерацията по ръгби бе арестуван именно заради търговия с модели, които заработвали повече от секс турнета, отколкото от модни дефилета. Предполага се, че Чолата е бил в бизнес контакт с обвиняемия по делото „Октопод” Антон Петров – Хамстера, който имал бизнес интереси в тази област.

 

Основният подсъдим по делото „Октопод“ Алексей Петров също е бил разпитван по делото срещу дясната му ръка Антон Петров-Хамстера, който заедно с Мистър България Мирослав Йончев въртели бизнес със скъпоплатена проституция, съобщава pressadaily.bg на 21 декември 2012 . Това станало ясно в Софийския апелативен съд (САС), който остави шефа на модната агенция My Agency в ареста за коледните и новогодишните празници. Прокуратурата опитва да докаже, че бившият съветник в ДАНС е бил на върха на пирамидата с доходния бизнес с елитни манекенки, които били принуждавани да проституират. Какво е разказал Петров и как е протекъл разпитът му обаче все още остава тайна, съобщава изданието.

Руснаци и гърци са най-големите купонджии авджии сред чужденците, твърдят запознати. Те идвали не само да ударят елитни екземпляри, но и да разпуснат с алкохол и мадами. Такива се осигуряват от контингент, който е проверен и е на разположение по всяко време. Шефове на ловни стопанства имат телефоните на посредници, които осигуряват платени красавици по всяко време и за всякакви капризи.

 

Чужденците предпочитали ловно стопанство "Извора" в Родопите, над Девин. Там гърмят мъже от Австрия, САЩ, Германия, Русия, Гърция, Дания, Италия и др. Те обаче били сериозни хора и не се занимавали с оргии.

 

Немалко българските баровци пък ходят в „Кормисош” на Тодор Батков. Напоследък обаче се оплаквали от цените там.

 

Ловните стопанства и резиденциите са сякаш запазена марка за баровци и политици. Обикновените ловци почти нямат достъп до тях. Те ловуват в ловните полета край селища, където могат да си организират другарска почерпка в някой фургон или стара хижа, която няма нищо общо с баровските постройки в резерватите.

 

Оргиите по време на лов не са нещо ново у нас. По време на социализма партийни велможи редовно си устройвали шумни банкети в ловните стопанства, далеч от погледите на обикновените хора. Карали жените, които участват в гуляите, да се събличат и да играят голи хора.

 

В днешно време традициите се спазват и доразвиват, шегуват се свидетели на подобни „разкрепостени почерпки”. Особено активни били някои министри. Един от тях се прочул с певческите си способности и кючеците, които въртял на масата след порядъчно зареждане с огнена вода.  Министър-първенец, го наричали колеги зад гърба му. Самият той се считал за голям ловен спец и душа на всяка компанията, притежавал скъпи пушки и автомати, но най-силното му оръжие си оставали пеенето и танците на маса. Пей, ловецо... и т.н. Говори се, че чевръстият министър е показвал способностите си и пред премиера.

 

В скоро време ще ви запознаем с някои от подвизите на министъра - вълшебен стрелец...

 

Засега най-известни са чутовните ловни подвизи на президента Георги Първанов (2002 - 2012). Самият той признава за ловната си страст, но винаги е твърдял, че спазва всички правила и не е злоупотребявал с държавни средства и гардовете от НСО. Така или иначе обаче офицери са го пазели, защото такъв е протокола и изискванията за безопасност на държавния глава. Първанов се прочу и със скандалния лов на козел архар, който е забранен вид и с лова на вълци край Симитли, когато страната бе потънала в траур заради 9-е жертви в изгорелия влак до Червен бряг. Появиха се и публикации за девойки, участвали в негови ловни излети, но без сериозни доказателства. По-скоро става дума за слухове. Твърди се, че негови ловни партньори често са били пловдивският бизнесмен Георги Гергов и шоумена Слави Трифонов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 15409 |21.10.2011 Трактора изнудва и пребива брата на МВР министър . 19| 11936 |16.09.2011 Зам.-министър замазва далаверите на „Алма тур” . 35| 16583 |25.06.2010 Министърка урежда състудентка с директорски пост? . 2| 9059 |10.08.2009 Не бийте тревоманите, а техния "министър"!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads