Реклама / Ads
12| 8612 |09.10.2015 ПОЛИТИКА

Ана Иванова от партията на Оланд: Стига с тия бежанци и гюбеци на топмодели!

.
Ана Иванова
Носителката на множество отличия като Дама на годината и "Златно сърце за благотворителност" Ана Иванова, която от 10 години работи в Монако и е единствената българка в партията на френския президент Франсоа Оланд, отново се разбунтува срещу абсурдите в родната ни страна.
 
"Спрете земята, искам да сляза!

Аз ли идвам от друга планета или съм попаднала на чужда такава?!
Нямам IQ 150, но за парадоксите, които се случват около мен и в държавата ми май не ми и трябва!!!
Първото непонятно нещо, което тези дни прочетох е, че да станеш общински съветник няма критерии  - достатъчно е да имаш благозвучен прякор от рода на Пиже или Весо Водката!

Вторият абсурд е поредното ВИП предаване, но като гледам - 75% от Випа на България май още не знаят къде се намират след като една "ВИП плейметка "каза, че няма пластични операции освен на: носа, бюста, скулите и ботокс в устните! Момичето е 1000% натурално ......но няма значение, тя е "ВИП" и я дават по ТВ -то. Но моля ви, не си задавайте въпроса с какво са ВИП 75% от участниците!

 

Трето: Педофили се разхождат на свобода /деца на 13 години раждат деца/ - визирам нашето велико Мешере, което точно в този момент играе важна роля в избирателната кампания на БГ!

Даваме по 600 лв. издръжка на бежанците, а нашите баби, дали труда си на държавата, след 30 години трудов стаж визимат по 150 лв. пенсия?!

 

Четвърто: В един електронен гледах прословутия БАЛ НА ТОП МОДЕЛИТЕ в България. Очаквах да видя - както и видях,  красиви елегантни дами с дълги до земята стилни рокли, платили видимо солидна сума за грим и пречески, която се равнява на две месечни пенсии в БГ.
Да, не споря - изглеждаха невероятно всички тези дами, като истински принцеси но.... всичко красиво спря в момента, в който младеж на име Фики запя и принцесите затанцуваха така наречения балкански ритъм Кючек! ....В първия момент буквално блокирах и си помислих, че съм сгрешила сайта, но за съжеление не беше грешка.
Няма да разказвам, че картината беше грозна и гнусна -красиви дами с имена в обществото на "елитен" бал, да играят кючек с дълги до земята рокли. Липсваха само салфетките!!!
Но на фона на всичките абсурди в Държавата, какво чудно има на един изискан бал издокараните принцеси да въртят гюбеци? Чалгата е издигната на пиедестал във всички сфери на обществото и докато не отворим очи и да осъзнаем какво се случва, нищо добро не ни чака...

Добрата новина е, че откриха вода на Марс! Значи има надежда за всички, които възкликнаха: "Спрете Земята, искам да сляза!" 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 5429 |31.05.2015 БСП "Витоша": Партията няма нужда от "единаци" . 19| 7060 |19.11.2014 Кирил Добрев: Миков не иска реформи в БСП, партията е в менгеме . 49| 8360 |16.12.2013 Партията на Кунева тръгна към разпад . 25| 7095 |04.11.2013 Петков съгласен с Първанов: Станишев обслужва лични интереси чрез партията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads