Реклама / Ads
31| 6928 |03.08.2014 ПОЛИТИКА

Дружината на ББЦ в Перник напусна Бареков

.
Структурата на ББЦ в Перник реши да напусне лидера на партията Николай Бареков. Това съобщиха членовете на организацията в специално писмо. В него се казва:
 

 

„С настоящото заявление ви уведомяваме, че днес - 03.08.2014 г., бе проведено извънредно заседание на областната структура в област Перник. Взе се решение, че всички групово прекратяваме членството си в ПП „България без цензура“ и сваляме всякакво политическо доверие от лицето Николай Бареков и ръководството на ББЦ. Причина за това е дълбокото ни разочарование от провежданата политика на партията и нейното ръководство! Ние сме хора, които си тежим на мястото и сме лидери в нашите градове.

Неведнъж се припотявахме да обясняваме на хората за лансираните противоречиви тези - за монархията или народната република, но след вчерашния „катарзис“ на г-н Бареков с Президента, чашата преля! Помним как протестирахме и искахме импийчмънт на Президента. Помним как, Вие, господин Бареков, наричахте Президента „мишка, плевел, боклук, олигарх“, вадехте мишки от джоба си, а днес сте приятел с него… Ние бяхме до тук!

Няма да се превръщаме в маша на болни политически амбиции в стил „накъдето духа вятърът, натам и ние“. Ние, господин Бареков, сме борци срещу статуквото! Ние сме патриоти и за нас Родината е над всичко! Влязохме в ББЦ с надеждата, че нещо ново се заражда, но е повече от видимо, че сбъркахме, защото това не е истината!

Стриктно проследихме и Вашите, и тези на ръководството обществени прояви по повод напускането на господин Ангел Славчев. Най-отговорно заявяваме, че господин Славчев бе три пъти по-активен от всички други ръководни функционери в ББЦ. Напомняме Ви, че именно той подсигури и първата кметска победа на ББЦ в Богданов дол.

Оставаме верни на нашите морални принципи и идеали. Държим да Ви уведомим, господин Бареков, че в момента поливаме с бяло вино нашата раздяла с Вашата противоречива и скандална фигура!““

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 50| 11565 |18.02.2014 Янев хвърли бомба: Един от 4-мата напуснали ПГ на ГЕРБ е действащ агент . 7| 6569 |22.12.2011 Напусналите депутати: Волен самоубива Атака . 27| 7715 |08.10.2010 Бриго иска да е президент; бил от Перник като Г. Димитров и Г. Първанов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads