Реклама / Ads
0| 8416 |29.10.2015 ПОЛИТИКА

Фандъкова: Димитър Дилчев е работещият кмет за район „Студентски“

.
„Ремонтът на кварталните улици в район „Студентски“, заедно с възстановяване и изграждане на тротоари и улично осветление, е приоритет в работата ни в район „Студентски“. Димитър Дилчев, който е кандидат на ГЕРБ за кмет на района от моя екип, е човекът с опит, на когото разчитам и знам, че може да се справи. Той отлично познава района и проблемите му“. Toва каза Йорданка Фандъкова по време на среща с граждани в кв. „Мусагеница“.
 

„Продължаваме с изграждането на базова инфраструктура – предстои строителството на връзката между  кв. „Малинова долина“ и кв. „Студентски град“ и кръгово кръстовище на бул. „Св. Климент Охридски“ и бул. „Андрей Ляпчев“, обясни Фандъкова. Тя каза, че това са проекти, разработени с активността и съдействието на Димитър Дилчев,  който тази неделя се явява на балотаж за кмет на района. 

„За мен лично на първо място е сигурността и комфортната среда за децата и младите хора.  Вече изградихме част от видеонаблюдението в Студентски град и ще продължим с разширяване на зоните с наблюдение“, каза Димитър Дилчев и допълни, че в последни 4 г. в района са построени 2 нови детски градини с 420 допълнителни места за децата. „Продължаваме със строителството на още 2 нови сгради на детски градини и цялостно ще санираме ОДЗ 16. В програмата за развитие на района включваме и  ремонтите на на 8 СОУ, 55 СОУ, ОДЗ 10 и ОДЗ 78, както и ремонт на басейна на 55 СОУ“, обясни кандидатът за кмет на район „Студентски“.

 

В последните години голяма част от парк „Студентски“ беше възстановена, като предстои възстановяването на нови зелени територии. Бяха изградени и скейт парк, и фитнес на открито.  

 

„Нов акцент в работата ни е поддържането на междублоковите пространства и осигуряване на условия за спорт близо до домовете“, подчерта още Димитър Дилчев.  Той припомни, че преди месеци в Студентски град беше открит филиал на столичната библиотека и  се подготвят проекти за строителството на културен дом и ремонт на читалище „Черноризец Храбър“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6917 |29.10.2015 Пламен Нунев, кметовете на Русе, Иваново и Ценово дадоха своята категорична подкрепа за Димитър Славов в Бяла . 23| 6040 |26.10.2014 Димитър Иванов: Миков и Борисов са като близнаци . 14| 7440 |12.09.2014 Димитър Кочков: Трябва да се финализира реформата във водния сектор, за да се решат дългогодишните проблеми там . 37| 14768 |16.05.2009 Димитър Абаджиев води европейската листа на РЗС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads