Събота, 18 Ноември 2017, 06:28
Frognews
3| 10600 |25.05.2017

Фино-татаринът Путин говори с кучето си на еврейско-македонски

.
Путин говори на кучетата си; едното е от Банкя, България
Руският президент Владимир Путин е велик мъж. Заяви, че славянската писменост стигнала в Русия от Македония.
Веднага учени скочиха срещу тази велика глупост. Но не е глупост. Като не могли да измислят своя азбука руските славяни са приели/откраднали чужда. Те така правят: нещо им хареса и го крадат. Свиха чертежите на „Опел” и си направиха „Москвич”... Но да не се отклоняваме.   

 

Президентът Путин не е имал достатъчно телевизионно време, затова е разкрил само част от истината за македонската азбука, покорила Русия. Нещата са много по-дълбоки.

Руският учен Генадий Гриневич, сънародник на Путин, доказва, че руската азбука и писменост са еврейска работа. Самите братя Кирил и Методий били евреи – родени и обучени от „константинополските византийци-евреи”. Братята той нарича „просветители на Русия” и им благодари, че са преобразували иврит на руско-славянска писменост. Доказателство били буквите ш, щ и ц – взети взети директно от иврит. Така че: „Да пребъде делото на братята евреи Кирил и Методий!”, дали букви и слово на поизостаналити си интелектуално братя - руските славяни.

Но и това със славяните не е много сигурно... Все повече изследвани сочат, че русите не са произлезли от украинците и поляците, а от угро-фините. Сиреч, малка Финландия им е пралабораторията на гени. Все още не е доказано водката да има заслуга за финската следа... Поне да се изясни дали изразът „Финландците пият като казаци” ще се промени на „Казаците пият като финландци”.

Но и това с финския произход малко издиша. Поне според великия поет Пушкин, който пише: „Поскреби русского — найдёшь татарина”. (Изтъркаш ли руснака – отдолу ще се покаже татарин) Ами сега? Пушкин ще излезе някакъв провокатор май. Или пък ще се окаже, че в руските жили татарска кръв тече. Сложно положение: писменост, измислена от братя-евреи и дошла до Русия през Македония, татарска кръв, фински гени. Не е лесно да не знаеш кой си и откъде си.  

Висоцки сипва сол в раната:

 

Только русские в родне,

Прадед мой — Cамарин

Так что если кто и влез ко мне –

Так и тот — татарин!

 

Като прибавим и ролята на Киевска Рус в руската история и българското участие в покръстването на руснаците... Неслучайно бащата на Октомврийската революция Ленин и неговия близък другар Луначарски са предлагали руския език да премине на латиница. Първото предложение е още през 1919 г., а второто от 1930 г. Сталин обаче отказал, защото руския народ бил безпросветен и трудно щял да се оправи. Чак пък безпросветен... По-скоро е бил против, за да не постъпи като Полша, Латвия, Латвия и Естония.

 

Ако Путин реши да преразгледа сталиновия отказ, ще трябва да говори на славяно-руски само с кучето си – онова, дето му го подари Бойко. Писменост от Македония, куче – от България.

Една вълнуваща братска история.

 

Борис Петков

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Ние, гражданите“ до президента Радев: Подкрепете ни и Вие, не само US-сенатори 1| 3158 |17.11.2017 . Адв. Хаджигенов за Фрог: Борисов говори каквото си иска за всеки – на крачка сме от едноличната диктатура 7| 9676 |15.11.2017 . Адв. Екимджиев за Фрог: С изказванията си Борисов нарушава НПК 6| 9239 |15.11.2017 . Славчо Велков: Филмът на Елена Йончева е звучен шамар 4| 6652 |14.11.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах