Реклама / Ads
3| 10784 |19.10.2016 ПОЛИТИКА

Кънев: Двама корпулентни българи пак си менкат поръчките

.
Радан Кънев
Броя политическите резултати от съвместна работа, но ако съм използвал някакво обръщение, то не е било случайно, извиних се за часа, но не и за смисъла, защото резултатите от управлението са лоши, заяви по БТВ лидерът на ДСБ Радан Кънев.
 
Безнадеждните кандидати не дават шанс на България, констатира той. Човек винаги си поема отговорността и ще си понеса всяка една, вкл. и за годината, в която сме били опозиция и сме допринесли за малкото хубави неща. В резултат на твърдия си стил съм допринесъл и за това Овчаров и Димитров да не са на ключови постове в енергетиката, отчете Кънев.

Пеевски продължава да взима обществени поръчки, двама корпулентни българи продължават да си менкат поръчките (Водстрой бе погълната от Хидрострой), а сега Борисов продължава с имитативните стъпки. Много е лесно да се правят предизборни уволнения, но назначенията са следизборни и хората може да са по-лоши от уволнените. Чудесно е, че Борисов се подава на предизборния натиск на Тр. Трайков, това означава, че ще го слуша повече като президент.

30 години в никоя друга държава няма друг огромен сходен скандал като този с "двете каки" у нас, видя се, че не може да се разчита на Цацаров, който е запушил прокуратурата тотално, каза още Кънев. И призова да започне моментално разследване.

Тоталната престъпност изгаря морала на обществото, затова толкова българи живеят в чужбина и говорим за секции там, обясни още Кънев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4768 |17.10.2016 Депутат от ГЕРБ за Кънев: Комплексар и злобар . 0| 4748 |10.10.2016 Петър Кънев: Продукти от САЩ и Канада крият опасност за Европа . 2| 5075 |04.10.2016 Радан Кънев: Борисов се върти като пумпал, Цачева лесно се пречупва

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads