Реклама / Ads
13| 3756 |12.04.2023 ПОЛИТИКА

Кирил Петков: Време е да започнем да решаваме реалните проблеми на българите

.
Кирил Петков
От името на ПП-ДБ искам отговорно да заявя, че най-сетне е време българският парламент да заработи и да започнем да решаваме реалните проблеми на хората.
 

Това каза при откриване на 49-ото Народно събрание съпредседателят на коалиция "Продължаваме промяната-Демократична България“ Кирил Петков.

 

"Не е нормално да внася млякото, доматите. България има едни от най-плодородните земи на Балканите. Това е единственият начин до българските трапези да достигнат по-евтини храни.“

 

По време на тази кампания всеки народен представител е пътувал из страната. Всички виждаме, че тези райони са откъснати - без магистрали и без пътища, допълни Петков.

 

Време е е да запретнем ръкава и тази инфраструктура да започне да се случва.

 

"Време е да изготвим проекти, да издадем строителни разрешение, да направим прозрачни процедури. Време е България да влезе в Шенген. Всички осъзнаваме колко пагубно ще е, ако бъде отделени от Румъния. Да бъдем изолирани от цяла Европа. Нашите компании могат да бъдат конкурентоспособни, но стоките не трябва да чакат с часове на Дунав мост. За да не изостанем от Румъния европейските партньори трябва да ни имат доверие.“

 

Време е да стане ясно, че всички са равни пред закона.

 

"Трябва да приемем бюджет с три процента дефицит. Защо е важно да не вдигаме данъците. Ние трябва да помогнем чрез намаляване на административните процедури, чрез създаване на конкурентна бизнес среда. Време е да оправим някои от грешките от последния парламент".

 

"Време е да предвижим нашето общество напред.“

 

"Ако правителството не се сформира с първия мандат, ние ще предложим кабинет с приоритетите си. Време да започнем да решаваме реалните проблеми на българите. Време е всеки един българин да има един нормален живот", в заключение каза Петков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 6185 |18.02.2023 Кирил Добрев: Краят на БСП ще дойде след местните избори . 19| 21642 |15.02.2023 Още през 2009 г. ядрен физик говори за схеми в АЕЦ ”Козлодуй” по времето на Генов. Службите знаят, но... нищо . 13| 6840 |13.02.2023 Крум Зарков за санкциите ”Магнитски”: Време за скатаване няма . 17| 8806 |10.02.2023 Илиян Василев: Крайно време е Румен Радев да бъде третиран като заплаха за националната сигурност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads