Реклама / Ads
55| 10532 |02.12.2010 ПОЛИТИКА

Ив. Костов: Кой е бил водещият офицер на Румен Петков?

.
Ив. Костов
Това попита Костов по повод срещата на "Спартак". Ако е писал доклад, за кого го е писал? Единствено би могъл да го пише за С. Станишев. Пък може президентът да го е пратил, продължи да гадае Костов. Влезе ли Ал. Петров в НС, аз няма да присъствам, отсече той
 

Случаят в Горна Оряховица измества интересът към бюджета за здраве; най-редно е министърът, който е гинеколог, да се запознае със случая и да каже тежката си дума, обяви в "Бодилник" по ТВ7 лидерът на ДСБ Иван Костов. (4-ма доктори от Горна Оряховица бяха прибрани в килии по подозрение в умишлено убийство на новородено - б.р.) Ст. Константинов е министър, а това е здравно заведение и ако хората му нямат вина, трябва да каже на колегата си Цветанов да си махне хората от там. Много е лесен случаят, просто здравният министър трябва да си е на мястото, как МВР ще установява това, след като не е компетентно. Начинът на арест е груб и подсказва, че трябваше да се отклони вниманието от бюджета на НЗОК.

У нас няма желание за реформи, няма кураж, констатира лидерът на ДСБ. Той изброи абсурдите в страната и открои и факта, че един обвиняем ще бъде издигнат за президент. Ако Ал. Петров днес наистина вземе, че влезе в НС, единственото, което мога да направя, е да не присъствам, добави той и каза, че Р. Петков щял да каже едно, Ал. Петров - второ, Галеви - трето и истината ще изчезне.

Ако министър иска нещо от някого, той го кани в кабинета си и му го казва, а Р. Петков е участвал в срещата на "Спартак" като оперативен работник, каза Костов и добави, че той може да ходи където си иска, но с някакъв мандат и да събере обратна информация в полза на службата. Кой му е водещият офицер, на шега попита Костов. Ако е писал доклад Р. Петков, за кого го е писал, единствено би могло да го е писал за С. Станишев. Пък може президентът да го е пратил, продължи да гадае Костов.

Има тъга по отминалата младост, коментира Костов носталгията по Т. Живков. А и 8-9 години в България има пълзяща реставрация на бивши "ценности". Основният фактор на реставрацията е президентът Първанов, той реабилитира елитът на предишната номенклатура. Режимът на Т. Живков еднозначно трябва да бъде заклеймен, той излиза извън консенсуса на всички демократи в Европа, категоричен беше Костов, според когото в опашката, в ариегарда винаги има хора, които искат да се върнат в Египет при робството на фараона. Обществото не се е променило много като характер, отсъди той.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 8628 |30.11.2010 Иван Костов: Има ли грешка, има и прошка . 95| 9591 |26.11.2010 Ив. Костов: Всяка атака срещу Филчев е страхотен бумеранг . 128| 12790 |02.11.2010 Ив. Костов: Каква е тази мания за имоти? Азиатщина! . 21| 6998 |16.09.2010 Ив. Костов: Президентът консолидира антиреформаторския вот

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads