Реклама / Ads
25| 7284 |31.07.2014 ПОЛИТИКА

М. Манолова: Не се сърдя, че избраха Миков

.
Независимо от мястото си в БСП, ще защитавам идеите за промяна. Ако Миков прави сериозни промени, ще застана зад гърба му и ще го подкрепям. Аз не съм обидена, приемам избора на делегатите на конгреса.Това заяви в "Лице в лице" по bTV червеното острие Мая Манолова.
 

Ще работя за промяната от позицията, на която се намирам. Приемам този избор. Миков има правото да направи свой екип и да направи стъпки за промяна на БСП. Аз съм социалист от 25 г., БСП е моята кауза, допълни тя.

Конгресът свърши. Имаше реален избор с 9 кандидати. Представете си 8 конкуренти на Бойко Борисов в ГЕРБ. Който иска да печели, трябва да губи. Имаме лидер и надеждите на БСП са свързани с него. Новият избор дава очаквания за нов екип, ново публично поведение.Така Манолова коментира в подробности загубата си и надеждите си  в надпреварата за лидер на червената партия.

В моята платформа заложих на сериозна промяна, която да ни изведе на пътя на победата. Да тръгнем нахъсани с шампионско мислене.Тази идея не е моя лична идея, тя не е самоцелна. Така мислят голяма част от симпатизантите. Трябва да сме трансмисия между елита на партията и хората, които я подкрепят, разсъждава тя и допълни, че партията не трябва да е зависима от външни влияния.

Миков е новият лидер на БСП.Той е нашият лидер. Трябва да има виждане, как трябва да изглежда състава на бъдещата парламентарна група.В това глобално виждане, трябва да има и локално действие.Да се види, кои могат да мобилизират хората най-добре, посочи тя.

Вложих цялата си енергия в 42-о народно събрание.Работих с цялото си сърце.На практика това е първият парламент, който отовори врати за гражданите. Който заедно с гражданските организации внасяше проекти за закони, които после ставаха факт,призна рекордьорката по изказвания в отиващия си парламент.

Това зависи изцяло от ГЕРБ и емоционалното сътояние на лидера им Бойко Борисов.Аз не бях изненадана, че се обърнаха на 180 градуса.Нали държавният интерес на ГЕРБ стои над партийния. ГЕРБ прави истеричния движения в зависимост от емоционалния статус на Борисов. Така тя обрисува позицията на ГЕРБ през последните дни.

Ние сме ясни - против актуализация на бюджета на държавата и за актуализация бюджета на здравната каса.Събираемостта в държавата е в обичайните рамки. Резервът е близо 9 млрд. Държавният дълг е под 20 %, успокои Манолова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 85| 8886 |31.03.2014 М. Манолова: Президентът си позволи нещо, което не е правил Желев, Стоянов, Първанов . 33| 7422 |18.03.2014 М. Манолова: Интригата за ЦИК е у президента . 76| 7490 |23.11.2013 Мая Манолова: БСП не управлява с патериците ДПС и "Атака" . 41| 7032 |05.10.2013 Мая Манолова: Конфронтацията в България е страшна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads