Реклама / Ads
0| 5348 |28.03.2016 ПОЛИТИКА

Миков: Мястото ми е престижно, щом има толкова кандидати за него

.
Михаил Миков
Явно председателското място в БСП е престижно, след като има 17 номинации за този пост. Конгресът ще покаже кой ще е новият лидер. БСП не е лидерска партия. Аз приемам всички номинации, които имам до момента - над 70. Кандидати са не само Гергов и Нинова, има и други кандидати. Това каза в предаването "Лице в лице" по bTV председателят на БСП Михаил Миков.
 
Това показва, че курсът на политиката е правилен и ще продължа. Този курс на партията намира одобрение. Смешно е да критикуваш, когато си част от ръководството. Курсът на партията няма алтернатива. добави  Миков.

Отдавна сме казали, че Петър Москов трябва да си събира чуковете. Щом не си ги събира, Бойко Борисов ще си ги събере с него. Агонията в здравеопазването трябва да престане. Такова чудо не е било. Какво трябва да стане, за да напусне Москов? Да заколи човек на площад "Св. Неделя" ли? Борисов да си го носи на гръб. Вотовете на недоверие не са срещу отделни министри, а срещу Борисов, който носи отговорност за политиките, категоричен бе Миков.

Във външната политика също се направиха много поразии, най-вече в отношенията с Русия. Ще видим доводите на ДПС за вот на недоверие и ще преценим, но БСП е опозиция, която иска незабавното падане на правителството. Има редица сектори, които са в трагично положение. Образование, МВР и още. Този кабинет води към упадък България, заяви Миков.

Китка ли е състоянието на МВР? Да икономисаш 65 млн. с цената на пълна демотивация на служителите. Това ли е реформа? А това на Москов реформа ли е ? Когато си плащаш и после те кара да доплащаш. Той и за ваксините отричаше? Оказа се, че е внасял ваксини, които няма да се ползват, които не се ползват на терорията на ЕС. Направил е бартер, като е изнасял български ваксини, посочи Миков.

Цяла Европа увеличава средствата за сектор "Сигурност". У нас съкращаваме средствата. И Бъчварова се гордее, че съкращава 65 млн. Ще ги пренасочи за документите за самоличност, там има процент от обществена поръчка. А от социалните придобивки на полицаите няма ...Няма как хората да работят по 32 часа и да не им плащаш извънредния труд, коментира той и състоянието на МВР.

Тези служби не би трябвало да се оценяват публично.Трябва да се види как да се подобри мотивацията на служителите, да се увеличат средствата за тяхната подготовка, коментира той и службите за сигурност.

Целият кабинет е слаб. Вижте какво е състоянието на пътищата. Вижте пътя Видин - София. Средствата се насочваха към мегапроектите заради пиарски възможности и по-големи проценти. Вижте цената на проектите, каза още той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5378 |26.03.2016 Михаил Миков: БСП няма право да е партия-проект, защото защитава интересите на мнозинството . 4| 5585 |20.03.2016 Миков: Има напрежение в конструкцията на властта . 3| 5210 |18.03.2016 Миков: Жените социалистки са активни участници в борбите за свободи, права и равенство . 4| 4413 |16.03.2016 Миков:БСП имаше покана да участва в управлението

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads