Реклама / Ads
0| 5338 |24.03.2016 ПОЛИТИКА

Миков във „Фейсбук”: АБВ са част от управляващите и затова си заслужават критиките

.
Михаил Миков
„Сутринта слушах Първанов по някоя от телевизиите. Не бих си дал труда да коментирам каквото и да е от изказването му, ако не ме беше споменал поименно. А той направи това много пъти. Всъщност, спомена мен много повече пъти, отколкото спомена Борисов, ГЕРБ и дясната политика”, това се казва в коментар на председателя на НС на БСП Михаил Миков на неговата „Фейсбук” страница.
 
Миков пише още, че докладът му е доста критичен към управляващите, а АБВ са част от управляващите. „Затова всяка критика към управляващите Първанов правилно приема като критика и към АБВ. Това не е мое отношение към тях, а отношение на милиони българи, ощетени от десните решения”, категоричен е лидерът на левицата.

 

Пълният текст:


         Приятели,

         Сутринта слушах Първанов по някоя от телевизиите. Не бих си дал труда да коментирам каквото и да е от изказването му, ако не ме беше споменал поименно. А той направи това много пъти. Всъщност, спомена мен много повече пъти, отколкото спомена Борисов, ГЕРБ и дясната политика. Това го казвам само като задачка за онези, които считат, че БСП може да бъде подарена на десните и, че Конгресът е подходящият форум за това решение.

         Хубаво е, че Първанов чете моите политически доклади и занапред ще се погрижа да му ги изпращам лично, а не да търси съкратените им версии. Лошо е, че не го прави внимателно и манипулира хората. Докладът ми е доста критичен към управляващите. АБВ са част от управляващите. Затова всяка критика към управляващите Първанов правилно приема като критика и към АБВ. Това не е мое отношение към тях, а отношение на милиони българи, ощетени от десните решения на тарикатите с власт.

         Но съм споменал АБВ изрично едва 2 или 3 пъти - съобразно с политическата тежест на партията. Централно място АБВ в моите доклади няма и не мисля, че скоро ще има. Поне докато АБВ продължават да проповядват лява политика на думи, а с делата си реализират най-радикални десни решения. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5603 |20.03.2016 Миков: Има напрежение в конструкцията на властта . 3| 5220 |18.03.2016 Миков: Жените социалистки са активни участници в борбите за свободи, права и равенство . 4| 4421 |16.03.2016 Миков:БСП имаше покана да участва в управлението . 4| 5712 |13.03.2016 Миков: Това, което пише Борисов на Туск, ние го говорим от месеци – и тук, и в Брюксел

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads