Реклама / Ads
21| 10486 |19.11.2019 ПОЛИТИКА

Проф. Маринов: На Борисов винаги друг му е виновен – комунистите, БСП, четирите годишни времена...

.
Александър Маринов
Аз не съм чул някога Борисов да каже „Аз сбърках“. Или „Аз не направих това“ или „Изпълнителната комисия на ГЕРБ сбърка тук и тук“, казва проф. Александър Маринов
 

Винаги виновен е някой друг – комунистите, БСП, онези гадове дето ни клатят правителството, четирите годишни времена, международното положение, какво ли не, само не и той лично и неговото обкръжение. Поради това вече много хора надолу по веригата се замислят, защото разбират, че са на една крачка да бъдат жертвани. Всеки от тях може да бъде жертван, когато се налага да се оправдае или да се намери виновник за поредния провал или загуба, казва още той пред Фокус.

 

Официалните ръководни органи на ГЕРБ в лицето на председателя, в лицето на тази национална среща, на която всъщност главно той говори и т.н., не направиха никакъв самокритичен анализ. Напротив – имаше заявления, които са шокиращи, че са били по-силни от всякога. Така че там има очевидно нежелание, а вероятно и неспособност за стрес анализ, за критичен анализ, коментира той..


Какво да промени ГЕРБ, какво да промени Бойко Борисов? Той самият го казва още преди изборите – никаква промяна няма да има. Ние ще си победим, в случая в София, и пак ще си продължаваме по същия начин, обяснява професорът.

 

По места са се наплодили стотици такива мини Бойко Борисов-чета, които нямат всички негови качества или нямат неговото влияние, но те безчинстват по места. И това е бомба с цъкащ механизъм, защото заради това хората мразят ГЕРБ. Да, те сега спечелиха. Те спечелиха сега на много места в малки общини, в малки населени места, защото там все още работи тази желязна преса, този бих казал терористичен натиск върху зависимите части от населението. Но това няма да работи дълго време. И тогава махалото ще се обърне в обратната посока, тогава бумеранга ще се върне и тогава ще видят какво значи омраза, на места. Не тук на жълтите павета в политическите заявления. На места, където всички се познават и където сега хората са мачкани, но когато работите се пропукат, тогава ще има откат, няма как да няма откат. За съжаление. Аз не съм привърженик на такива методи на отмъщение, но хората са така устроени, заявява още той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 13064 |18.11.2019 Илиян Василев: Пеевски управлява България чрез Борисов, Гешев е негов избор . 4| 10833 |06.11.2019 Проф. Иво Христов: Режимът на ГЕРБ не се сваля с избори . 3| 8811 |06.11.2019 Проф. Людмил Георгиев: Не изборите, държавата трябва да се касира . 6| 6805 |04.11.2019 Властовото обкръжение на Борисов налази телевизиите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads