Реклама / Ads
5| 5468 |20.11.2020 ПОЛИТИКА

Републиканци за България с офиси в Ямбол и Сливен

.
Републиканци за България, офис Сливен
Цветан Цветанов и Павел Вълнев посетиха градовете Ямбол и Сливен и откриха офиси на ПП „Републиканци за България“.

При откриването на офисите бе отслужен водосвет. След церемониите се проведоха и редица работни срещи, на които председателят и зам.-председателят споделиха своите виждания за развитието на партията и приоритетите, които стоят пред нея. 

 

Павел Вълнев заяви, че Републиканци за България е партията, която се явява единствената реална и сериозна политическа алтернатива на управляващото статукво, не само в Ямбол и областта, но и в цяла България. Партията дава възможност за членство на всички българи, независимо от тяхната етническа принадлежност и ще изгради много силна връзка с българите живеещи в чужбина. На срещата в Ямбол бе обявен областният координатор за областта, Георги Славов - бивш кмет на гр. Ямбол. На откриването на офиса, присъстваха Динко Георгиев - член на Изпълнителния съвет, Диана Георгиева - член на Контролния съвет, Димитър Гочев - кмет на с. Крумово, община Тунджа, както и членове и симпатизанти на партията.


.
Снимка: Републиканци за България, офис Ямбол

 

В Сливен областният координатор Недко Недев благодари на Цветанов и Вълнев за присъствието им днес. „Структурата ни в Сливен е съставена предимно от млади хора, специалисти и експерти в различни области, които имат свои идеи и виждания как да направят нужните реформи”, каза Недев.

 

На въпроси на граждани и симпатизанти свързани с усещането за безтегловност в държавата и заложения предварителен дефицит в бюджета за следващата година Цветан Цветанов отговори, че: „Положението в държавата е изключително обезпокоително, тъй като правителството действа с ясното съзнание, че няма да управлява след изборите и се залагат подводни камъни в бюджета за 2021 г. Ситуацията е сходна с тази, на която бяхме свидетели през 2009 година, след управлението на Тройната коалиция.

 

Републиканци за България е политическа партия, която се структурира по правилен начин и има ясни идеи за решаване на редица ключови въпроси”, категоричен е председателят ѝ.

Обсъдени бяха и множество проблеми в община Сливен свързани с всички сфери на обществената дейност.

 

По-рано днес на среща със симпатизанти в Нова Загора бе представен и координаторът на партията за общината – Николай Колев, предприемач, развиващ иновативния си бизнес на местно ниво.

 

В община Твърдица за организацията и работния процес ще отговаря Данчо Михайлов – общински съветник в местния парламент.

 

Така „Републиканци за България” успешно увеличават покритието си в Сливенска област.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 5121 |20.11.2020 Републиканци за България с офиси в Димитровград, Харманли и Хасково . 9| 4292 |19.11.2020 Севим Салиф от кметство Велешани е първият кмет на населено място в Община Кърджали, който подкрепя ПП „Републиканци за България“ . 42| 7755 |14.11.2020 Републиканци за България: Жителите на Панагюрище искат промяна на статуквото в страната . 7| 6260 |12.11.2020 Заев: Няма да правим шоу от преговорите с България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads