Реклама / Ads
14| 8032 |09.11.2017 ПОЛИТИКА

Вицето В. Симеонов защити ”дебилите” на проф. Христов от кладата на медиите

.
Валери Симеонов
Вицепремиерът и председател на Националния фронт за спасение на България обвини медиите за раздухването на скандала с проф. Иво Хѝристов. ”Моето лично мнение е, че пак се прекалява и, моите извинения, но медиите пак почнаха да се оливат. Казал нещо човекът на маса, някакъв, да не използвам по-силна дума, не особено морален човек, бих казал - някакъв подлец, го е записал отдолу, то се вижда, и го е пуснал по медиите”, коментира Симеонов.
 
Според него Иво Христов е "професор и то много стойностен" и уточни, че не споделя всичките му убеждения "особено за Червената армия".

"Само че няма да стана съучастник в тая медийна клада на всеки човек, който му припишат нещо. Вие видяхте ли целия запис? И съм сигурен, че това е изкарано от контекст", каза Симеонов пред ON DIR, като по-късно поясни, че и той също не е изгледал целия запис. Въпреки това е убеден, че изказването е извадено общия контекст и това било поднесено на останалите "99 процента от зрителите", които също не са го гледали.

"Не казвам, че са дебили, но не са слушали това, което е казал. Е, как ще го съдим човека. Оня ден ме изкараха, че съм заплашвал журналист например. Сега, като изляза, може да излезе, че съм заплашвал и вас. И всички папагали, от всички папагалски студия, от сутринта до вечерта се занимават само с това. Е това ли е дневният ред на България? Да се занимаваме с Иво Христов, изтървал нещо човекът на маса, голямата работа. Айде, стига вече", ядоса се Симеонов.

На въпрос на водещите, че за това от ГЕРБ са поискали оставката на червения депутат Симеонов отговори кратко: "Ми хубаво, добре", след което отново нападна медиите. Този път поводът беше изказването на Велислава Кръстева от ДПС, която, цитирайки Ботев, нарече групата на Патриотите "идиоти". Симеонов поиска обяснение от водещите на сутрешния блок защо не са коментирали темата:

Ми оная, където нарече Патриотите идиоти, нали... Нея що не я разкостихте? Тя излиза и го казва абсолютно съзнателно, не на маса, не сред приятели, няма изтървана дума. Тя умишлено излиза и хвърля грозна обида. Грозно е, но никой не го коментира. Що? Щото била от ДПС. Защото имаме някакъв по-такъв праг на търпимост към ДПС, защото са по-особени. Като карате наред, карайте наред. Повикахте ли, коментирахте ли изказванията на тая еничарка? Не.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5292 |08.11.2017 Димитър Байрактаров за Фрог: Масово хората на Симеонов и Каракачанов ги напускат . 1| 4619 |08.11.2017 П. Симеонов пред Фрог: В ДПС има вероятност за конфликт между политическото и икономическото крило . 5| 6038 |07.11.2017 Първан Симеонов: Политическа реклама е ДПС да е срещу теб

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads