Реклама / Ads
0| 3754 |19.10.2016 Президентски избори 2016

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев, Цветан Цветанов и Мария Габриел се срещнаха с десетки жители на Русе

.
Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се разходиха по главната пешеходна улица в Русе, обновена по европейски проект преди една година.
 
Те разговаряхме с десетки жители и гости на Русе. Случайно се срещнаха с кмета на русенското село Бъзън Василена Цанкова, с която обсъдиха важни за област Русе теми. Снимаха се с младежи от ГЕРБ в Русе, проведоха интересни разговор с художници, артисти и търговци.

Цецка Цачева заяви, че срещите лице в лице с хората от цялата страна я зареждат с енергия, защото вижда, че има тяхната подкрепа. „Президентът е президент на всички български граждани. Мой основен опонент е апатията към политиката, която се наблюдава в гражданското общество. Затова за мен е важно да проведа лични срещи с максимално много хора и да поискам доверието им, защото аз няма да ги подведа, няма да предам България“, подчерта кандидатът на ГЕРБ за президент.

„Убеден съм, че всички български граждани ще гласуват с номер 17 в бюлетината на 6-ти ноември, защото Цецка Цачева ще обединява хората. Тя ще бъде първата жена президент на България“, категоричен бе Цветан Цветанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3585 |19.10.2016 Цецка Цачева в Русе: Вярвам, че русенци ще ни гласуват доверие . 0| 3647 |19.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ, Цветанов и Мария Габриел посетиха Музея на спорта и спортна зала „Булстрад Арена“ в Русе . 0| 3371 |18.10.2016 Цачева в Разград: Като президент ще гарантирам единството на българската нация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads