Реклама / Ads
0| 3425 |15.10.2016 Президентски избори 2016

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев в Добрич: България е силна само когато е единна

.
Кандидатът за на ГЕРБ за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев бе гост на националния Сбор на Българския ловно-рибарски съюз от Североизточна България, който се провежда в област Добрич. На него присъстват 10 ловни сдружения от Североизточна България и 320 ловци.
 

 „Много уважавам тази организация, членовете на БЛС полагат много сериозни грижи за дивеча и опазването на природата в България. Освен това в нея членуват представители на всички етноси, на всички политически партии, тя е добър пример за единение на нацията”, заяви в обръщението си Пламен Манушев.

Вицеадмирал Манушев подчерта, че България е силна само когато е единна. „Затова е важно да направим верния избор на 6-ти ноември,  тъй като България има нужда от стабилност, от мир, от уважение. Да помислим много добре кой може да даде това на българския народ. Популизмът, който се шири, няма да доведе донесе нищо добро на страната ни”, коментира .

„Смятам, че най-правилният човек за президент на България е Цецка Цачева-тя може да постигне единение на нацията, да защити авторитета на България като стабилна и уважавана в региона и Европа държава. Тя умее да постига диалог между политическите партии, да балансира отношенията между трите власти, да направи така че да всички институции да работят в интерес на България, в интерес на българските граждани”, заяви още кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ Пламен Манушев в Добрич.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3370 |14.10.2016 Цветанов в Тръстеник: Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са най-подготвеният и достоен тандем за президент и вицепрезидент на България . 0| 4039 |13.10.2016 ПП ГЕРБ - район ”Сердика” проведе работна среща във връзка с кампанията за президент и вицепрезидент на Република България . 0| 3639 |12.10.2016 Цачева в Лом: С вицеадмирал Пламен Манушев ще работим в диалог с всички институции в страната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads