Реклама / Ads
0| 3764 |22.10.2016 Президентски избори 2016

Петя Аврамова: Цачева и Манушев са най-добре подготвената кандидатпрезидентска двойка

.
„Цецка Цачева и Пламен Манушев са най-добре подготвената кандидатпрезидентска двойка. Те са и хората, които могат да запазят стабилността в България. В сложната геополитическа ситуация в момента, страната ни се нуждае от обединение. Всички ние искаме да живеем в мирна България,в стабилна и просперираща България. Това може да се гарантира само от кандидатите на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев. С номер 17 в бюлетината всички български граждани ще препотвърдят правилния път на развитие за страната ни, гласувайте за една европейска и демократична България”.
 
Това може да се гарантира само от кандидатите на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев.  С номер 17 в бюлетината всички български граждани ще препотвърдят правилния път на развитие за страната ни, гласувайте за една европейска и демократична България”. Това заяви народният представител от ГЕРБ Петя Аврамова във врачанското село Три Кладенци. Предизборни срещи, на които бяха представени кандидатите за президент и вицепрезидент на ПП ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев бяха проведени днес в селата Девене и Три Кладенци.

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ Малина Николова заяви подкрепата си за кандидат-президентската двойка на ГЕРБ по време на среща с жителите на село Девене.

„За пореден път ГЕРБ предлага на България най-правилния избор за кандидатпрезидентска двойка. Госпожа Цецка Цачева е първата жена председател на Народното събрание, за втори мандат в 43-то Народно събрание, която успя да обедини и да балансира многопартийния модел и да води конструктивен диалог по пътя на правилните решения. Вицеадмирал Пламен Манушев е човекът, който ще подпомага успешно и стратегически функцията на държавния глава като Върховен главнокомандващ на Българската армия“, заяви Малина Николова.
Тя апелира присъстващите да упражнят правото си на глас в деня на изборите.

„Нека на 6 ноември направим правилния избор, гласувайки с номер 17 в интегралната бюлетина за госпожа Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев“, каза в заключение Малина Николова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3723 |22.10.2016 Цачева във Варна: Периодът на БСП и ДПС беше загубено време за България . 0| 3796 |22.10.2016 Малина Николова: Цачева и Манушев са най-подготвени за президент и вицепрезидент . 0| 3481 |22.10.2016 Цачева в Девня: Няма да позволим България да се върне в безвремието

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads