Реклама / Ads
0| 3563 |22.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Дългопол: България не може да си позволи да изпадне в политическа криза

.
Дългопол
България не може да си позволи да изпадне в политическа криза, защото страната ни ще загуби положителния си облик в Европа. Това поставя в опасност и средствата от европейската солидарност, благодарение на които се развиват всички български общини. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на Дългопол.
 
„Нашите опоненти говорят, че са алтернатива. На какво са алтернатива – на членството ни в Европейския съюз и НАТО ли? Няма нито една държава-членка на ЕС и на Алианса, която да е загубила просперитета си - точно обратното“, подчерта Цачева.
Цецка Цачева обясни, че обновените площади, пречиствателни станции, реновирани училища и детски градини и всичко, което е изградено в страната, благодарение на усилията на правителството на Бойко Борисов, е в интерес на всички български граждани. „Ние можем да гарантираме стабилна и мирна България. Ние не залагаме на кампания, съсредоточена единствено в телевизионните студия, защото няма нищо по-истинско от това да се изправим с лицата си пред вас“, заяви тя.
По думите на кандидата на ГЕРБ за президент, България е била силна, когато нацията ни е била единна. „Никога в работата си не съм делила хората, защото наистина вярвам, че съединението прави силата. Ние сме сплотен екип и ще бъдем гарант за правилното развитие на България. Трябва ни спокойствие в отношенията и поведение, което да не разделя хората. Трябва да съхраним единството си. Аз познавам проблемите на хората в малките общини и в големите населени места. Всички проблеми могат да бъдат решени, ако се запази добрата координация между местната и изпълнителната власт. Като президент и вицепрезидент с вицеадмирал Пламен Манушев ще толерираме всяка държавна институция, която води политика в интерес на българските граждани“, посочи още Цецка Цачев
„Трябва да се противопоставим на популизма, за да продължи напред община Дългопол, за да бъде стабилна България“, каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. По думите му, кметът на Дългопол Георги Георгиев е доказал, че е знаещ и можещ човек. „Силният отбор на ГЕРБ е изграден от знаещи и можещи хора, затова съм сигурен, че Георги Георгиев ще изпълни обещанието си за европейски облик на община Дългопол. За да се случи това Общината трябва да продължава да получава подкрепата на силната изпълнителна власт. Заедно вървим напред, нека продължим да се движим по единствения възможен път на развитие – европейският“, посочи Цветанов.
Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че държавният глава трябва да познава законите. „Цецка Цачева доказа, че притежава всички необходими качества да бъде първата жена президент на България, защото като председател на парламента тя изгради мостове между партиите“, заяви още Цветан Цветанов.
Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев каза, че изборът на 6-ти ноември е важен, за да не загуби корабът „България“ своята посока - Европа. „С Цецка Цачева няма да ви подведем, като български офицер ви давам думата си, че няма да предадем България“, категоричен бе вицеадмирал Манушев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3249 |22.10.2016 Цачева в Провадия: Европа признава, че България пази отговорно границите . 0| 3394 |22.10.2016 Цачева във Ветрино: Ще работя здецата ни да се върнат и работят за България . 0| 3508 |22.10.2016 Цачева във Вълчи дол: Ще гарантирам синхрона между държавните институции и местната власт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads