Реклама / Ads
0| 3243 |03.11.2016 Президентски избори 2016

Цачева пред КНСБ: Като президент аз ще бъда коректив на всяка политика, която не е в интерес на гражданите

.
Във всеки един момент, когато дадено министерство провежда политика, която не се харесва от обществото и синдикатите, аз ще бъда коректив на тази политика. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с ръководството на Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) в София.
 

Тя бе категорична, че като президент ще насърчава всяка политика, която е в интерес на българските граждани. „Винаги сме работили в тясна връзка със синдикатите, този диалог ще продължи и занапред. Вие имате необходимата експертиза и тя трябва да бъде използвана от всяка една комисия в Народното събрание“, заяви Цачева.

 

По думите й, силата на президента е възможността, която има да подкрепя добрите практики  на държавните институции и да бъде морален коректив на действията им в защита на интереса на хората. „Президентът няма законодателна инициатива, но ако даден закон не е справедлив, той може да наложи вето. Нашата Конституция е сред най-демократичните, които действат в момента. Като президент на България аз ще търся съгласие, диалог и общо решение по всяка политика, която е в интерес на гражданите. Искам да видя една просперираща и образована нация“, категорична бе Цецка Цачева.

 

Кандидатът на ГЕРБ за президент посочи, че по време на срещите си с хората в над 200 населени места в цялата страна е имала очаквания, че гражданите ще поставят основно въпроси от социалната сфера. „Да, имахме разговори в тази насока, но се уверих, че хората искат най-вече спокойствие за семействата си, стабилност и сигурност. Затова България трябва да остане икономически стабилна и държавните институции да продължат да работят в синхрон с местното управление“, подчерта Цецка Цачева.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3304 |03.11.2016 МГЕРБ-София област подкрепи кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цачева и вицеадмирал Манушев . 0| 3457 |02.11.2016 Цачева в Кюстендил: Да продължим да градим просперираща България . 5| 7019 |03.11.2016 Обръщение на кандидат президента Жорж Ганчев към нацията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads