Реклама / Ads
0| 3355 |19.10.2016 Президентски избори 2016

Цецка Цачева в Бяла: България трябва да остане стабилна, заради сигурността на всички европейски граждани

.
Ние сме отговорни за надеждното опазване на външната граница на Европейския съюз и това се признава от всички европейски партньори. България трябва да остане стабилна заради децата ни, родителите ни, но и заради сигурността на всички европейски граждани.
 
Само когато народът ни е обединен, нацията ни ще бъде силна и гласът ни ще се чува по света. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на Бяла. „Благодарение на усилията на правителството на Бойко Борисов, тази тема стана номер едно за всички европейски институции и те разбраха, че отговорността за справянето с мигрантския поток е общ европейски проблем. Решенията трябва да бъдат общи за всички страни-членки на ЕС. Доказателство за подкрепата, която имаме от европейските ни партньори, са 160-те милиона евро, които получи страната ни за охрана на външната европейска граница“, заяви тя.

Кандидатът на ГЕРБ за президент посочи, че ще работи в диалог с всички държавни институции. „За мен като президент водещ приоритет ще бъде насърчаването на образованието и създаване на единна българска нация, която да отстоява сигурността и стабилността на България“, каза Цецка Цачева.

Кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев обясни, че единствено президентът Цецка Цачева може да гарантира стабилна и просперираща  България. „Вашите дядовци от Пети Дунавски полк са били истински герои, които са дали живота си за мирна България. Поклон пред паметта им“, каза още вицеадмирал Манушев пред жителите на Бяла.

„Изминахме дълъг път, за да станем част от силна и обединена Европа. Мнението на европейските институции за България се промени, благодарение на ГЕРБ и Бойко Борисов. Вече сме достойни членове на ЕС и сме в диалог с всички държави-членки, защото доказахме, че изповядваме европейските ценности за развитие“, каза евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел. Тя призова активните български граждани да покажат, че имат смелост и сили да отстояват европейското си бъдеще на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината. „С избора на Цецка Цачева и Пламен Манушев ще направим още една стъпка напред, защото ще гарантираме развитието на България е Европа. Нужно ни е обединение на всички хора във всички региони за стабилна и сигурна държава“, подчерта евродепутатът.                       

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3454 |19.10.2016 Цецка Цачева в Борово: Гласувайте ни доверие, за да гарантираме стабилността на държавата . 0| 4199 |19.10.2016 ПП ГЕРБ-район ”Възраждане” подкрепи кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев . 0| 3360 |19.10.2016 Ген. Румен Радев: Трябва да се работи за сигурността в сферата на пътната безопасност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads