Четвъртък, 19 Октомври 2017, 01:19
Frognews
1| 2662 |21.10.2016

Цецка Цачева в Каварна: Помним как опонентите ни се криеха и не смееха да се изправят очи в очи с хората на България през 2013-2014 г.

.
Всички помним какво беше при правителството на Пламен Орешарски, издигнат от БСП и ДПС. Спомняме си белия автобус – помним как тези, които днес предлагат алтернатива на стабилното управление на Бойко Борисов, се криеха, излизаха от задните входове, как не смееха да се изправят очи в очи с хората на България.

Парламентът беше заграден, жандармерията пазеше депутатите вътре,  вместо да охранява населените места, където престъпници посягат върху имотите и собствеността на българските граждани. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Каварна.

Кандидатът на ГЕРБ за президент заяви, че държавата и институциите се грижат отговорно за сигурността на българските граждани. „Политиците не трябва да се заиграват с естествените страхове на хората, да ги противопоставят и да всяват разделения в обществото“, обясни Цачева. Тя подчерта, че България е станала авторитетна държава, благодарение на стабилното управление на двете правителства на Бойко Борисов. „Не трябва да се поддаваме на внушения. Съграденото от нас никой не може да го отрече – подобрената инфраструктура, спортните зали, площадите, детските градини, пречиствателните станции. Това е за всички български граждани. Така сме работили до момента. Като президент и вицепрезидент с вицеадмирал Манушев ще гарантираме ще работим за продължаване на реалните политики за хората“, каза Цецка Цачева.

Цачева бе категорична, че стабилността на България трябва да бъде запазена. „Ние водим толерантна и добронамерена кампания. Не сме казали лоша дума за никого и така ще бъде до края на кампанията ни, но ще отстояваме своите позиции и ще търсим подкрепа сред всички граждани на България за добрите политики. Всички искаме да живеем в мирна и просперираща България, да сме фактор на стабилност и сигурност в региона така, както в момента. Правителството на Бойко Борисов и всички държавни институции правят максимално възможното в тази сложна геополитическа обстановка, изпълнена с предизвикателства, за да бъде съхранена сигурността в България. Границите ни трябва да бъдат защитени, заради сигурността на всички европейски граждани“, заяви Цецка Цачева. 

По думите й, положените усилия от страна на правителството на Бойко Борисов се отчитат, вижда се авторитетът, който има България сред европейски си партньори. „Получихме 160 млн. евро от Европа за още по-надеждна охрана на външната европейска граница. На 6-ти октомври в  България бе даден стартът на новата Европейска агенция за брегова и гранична охрана. Средствата, които получаваме от Европа, са ни нужни, защото в тези сложни времена не е по силите на една държава да се справи сама с бежанския поток“, обясни кандидатът на ГЕРБ за президент. „Твърдо вярвам, че България трябва да запази членството си в ЕС и НАТО, което няма алтернатива. Ние ще бъдем гарант на този външнополитически курс на страната ни“, каза още Цачева.

Вицеадмирал Пламен Манушев подчерта, че България трябва да се придържа към европейския си път на развитие. „Спомнете си думите на Апостола: „България искам да бъде чиста и свята република и да се нареди наравно с европейските народи“. Сега сме с тях и трябва да продължим да бъдем с Европа“, заяви той. По думите му, България трябва да остане стабилна държава, защото всяка политическа криза води до сериозни проблеми за хората. „Благодарение на Бойко Борисов, в България има стабилност, отново тръгнаха еврофондовете, събрани са повече приходи, борим се ефективно с корупцията, парите стигат до всички общини – без значение коя политическа сила управлява. С Цецка Цачева няма да ви подведем и няма да предадем България“, категоричен бе кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София 0| 6231 |08.11.2016 . Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики 0| 6336 |08.11.2016 . Ген. Радев: Цачева се опитва да превърне личната си загуба в национална трагедия 10| 10714 |07.11.2016 . Ген. Радев: В безсилието си опонентите ми търгуват със страха 0| 6310 |07.11.2016

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах