Реклама / Ads
0| 3403 |15.10.2016 Президентски избори 2016

Цецка Цачева в Павликени: Благодарение на правителството на Борисов Европа е в България

.
Благодарение на правителството на Бойко Борисов не само България е в Европа, но и Европа е в България. Важно е да получим доверието на възможно най-много български граждани, за да работим за диалог между държавните институции. Ние ще взимаме решенията си с лица, обърнати към гражданите.
 

Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с жители на Павликени. „Ние с вицеадмирал Пламен Манушев ще отстояваме правата и интересите на всички българи, без значение къде живеят – в България или в чужбина. Ще настоявам за справедлив български съд и върховенство на закона. Важно е  каква България ще завещаем на поколенията, отговорността е наша“, заяви Цачева.

Цецка Цачева посочи, че срещите с българските граждани из страната я зареждат с енергия. „Нашата сила сте всички вие, общуването с вас ми дава сила и вярвам, че ще ни подкрепите“, обясни тя.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов обясни пред жителите на Павликени колко е важно всички българи да гласуват на президентските избори, за да стане Цецка Цачева първата жена президент на страната. „Ние доказахме, че приоритетите на ГЕРБ са приоритетите на българския народ. Вярвам, че българите ще направят най-правилния избор на 6-ти ноември. Разликата между нас и опонентите ни е в начина ни на изразяване. Хората, с които се срещаме в страната, изказват възмущението си от агресията и негативизма, които виждат в поведението на другите партии. Силата на ГЕРБ е позитивността и градивността, затова усещаме подкрепата на българските граждани в страната“, подчерта Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3294 |15.10.2016 Цачева в Павликени: Нашата цел е сигурност за всяко българско семейство . 0| 4322 |15.10.2016 Цачева, Цветанов и Паунова бяха гости на Празника на еленския бут в град Елена . 0| 3484 |15.10.2016 Паунова (ГЕРБ/ЕНП) във Велико Търново: Цецка Цачева е гарант за модерно, качествено, напредничаво образование за всички в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads