Вторник, 17 Октомври 2017, 03:25
Frognews
0| 2628 |30.10.2016

Цветан Цветанов в Асеновград: Цецка Цачева и Пламен Манушев ще бъдат истински обединители на нацията

.
Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев провеждат кампанията си лице в лице с хората в пълни зали и на пълни площади в цялата страна. По този начин ние показваме прозрачност в посланията си към българските граждани. Прозрачно ще бъде и управлението на Цачева и Манушев като президент и вицепрезидент на България.
 Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател  на партията Цветан Цветанов по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Асеновград. Той подчерта, че ГЕРБ е доказала, че е национално отговорна партия. „Ние не делим общините на малки и големи, нито хората по етнос, пол, възраст или вероизповедание“, обясни Цветанов.

            По думите му, поведението на политическите опоненти на ГЕРБ е недопустимо в сложната международна обстановка, защото с обидното си говорене те разделят обществото. „Правителството на Бойко Борисов върна България в европейския път на развитие, след щетите, които нанесе управлението на Пламен Орешарски, подкрепен от БСП и ДПС. Днес повече от всякога се нуждаем от доверието на българските граждани, за да гарантираме стабилността на страната и да остане България фактор на сигурност в региона и в Европа“, подчерта Цветан Цветанов.

Според зам.-председателя на ГЕРБ правителството прави всичко възможно страната ни да се подготви за изпълнението на следващия програмен период. „В момента имаме увеличение на приходите в бюджета.  Премиерът Борисов пое ангажимент, че ще бъдат заделени 1 милиард лева за продължаване на Националната програма за енергийна ефективност през 2017 година. Отпуснати бяха допълнителни средства за образование, здравеопазване, сигурност и за всички секторни политики, които допринасят за развитието на регионите в България и за по-добрия живот на хората“, обясни Цветан Цветанов. Той даде пример с храма „Свети Архангел Михаил“, който днес бе открит лично от министър-председателя Бойко Борисов. „След 20 години чакане и благодарение на отпуснатите от правителството 40 хиляди лева за довършването му, днес жителите на Асеновград вече имат своя храм“, подчерта Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ отправи призив към всички български граждани да упражнят правото си на глас на 6-ти ноември. „Високата обществена подкрепа ще легитимира следващия президент на  България като истински обединител на нацията. Аз съм уверен, че Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на страната, защото притежава всички необходими качества. За десет години в активната политика тя не се промени към хората. Няма да го направи и като президент. Нейната силна подкрепа  ще бъде достойният човек и истински патриот вицеадмирал Пламен Манушев. Да ги подкрепим с номер 17 в бюлетината“, каза още Цветан Цветанов.

Вицеадмирал Пламен Манушев обясни пред жителите на Асеновград, че те са наследници на българските герои от славния 21-ви Средногорски полк, които са воювали през 1912 г. Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент бе категоричен, че България е силна, когато е единна. „Не трябва да се подаваме на манипулациите и да позволяваме страната ни да бъде разклатена, защото това ще доведе до срив в институциите и спиране на цялостното развитие на България. Изборите на 6-ти ноември трябва да гарантират, че България ще продължи да се движи по пътя на развитието. Като президент и вицепрезидент ние с Цецка Цачева ще работим за силна държава, за образована и просперираща нация“, обясни Пламен Манушев. По думите му, трябва да бъде насърчавано развитието на бизнеса, който се нуждае от квалифицирана работна ръка.

Като приоритет Манушев заяви модернизирането на българската армия, за да бъде страната ни предвидим съюзник на ЕС и НАТО. Вицеадмирал Пламен Манушев бе категоричен, че обществото се нуждае от справедливост, от сигурност за семействата и доходите си. „За да се случи това, върховенството на закона трябва да се спазва. С Цецка Цачева ще настояваме за продължаване на съдебната реформа, за да има независим и работещ български съд“, каза още Пламен Манушев.

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София 0| 6227 |08.11.2016 . Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики 0| 6336 |08.11.2016 . Ген. Радев: Цачева се опитва да превърне личната си загуба в национална трагедия 10| 10714 |07.11.2016 . Ген. Радев: В безсилието си опонентите ми търгуват със страха 0| 6309 |07.11.2016

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах