Реклама / Ads

1| 2797 |30.10.2021 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2021

Горан Благоев: Искам да обединя българите около нов национален идеал- България, желан дом за всички

.
Ще има ли след 100 години кой да постави цветя на паметника Левски? Призовавам всички да се замислят, кой ще живее на нашата, българска територия след 100 години? Горан Благоев е кандидат за президент на Национално обединение на десницата, с номер 7 на изборите на 14 ноември.

Милиони българи днес са избрали да живеят в чужбина, хиляди българи правят този избор и напускат всеки месец. Тези хора се чувстват принудени да изоставят родината си, защото тук не намират работни места, достойни доходи, сигурност за семействата си, не могат да планират бъдещето си.


Българската държава, българските политици трябва да решат тези проблеми, за да спрат демографската криза. Президентът трябва да е лидер на този процес. Аз, като президент си поставям за задача да обединя всички зад тази цел. Ще използвам огромните възможности, които осигурява този пост, за да не допусна политиците и институциите да се отклонят от тази задача.


Задължение на всички политици е да изпълним българската мечта - България, желан дом за всички общности у нас и всички българи в чужбина.


Това означава, ние като политици да изпълним 4 задачи:

 

1. Свободна от държавна намеса, силна, работеща икономика, която да осигурява достатъчно работни места;
2. Качествено образование, което да дава възможност на младите българи да заемат модерни и високоплатени професии;
3. Модерно и достъпно здравеопазване за децата и родителите ни;
4. Равенство пред закона и справедлива съдебна система.

 

Това е мечтата на всеки българин за България и като президент, аз ще работя държавните институции и управляващите да не спират да я преследват. Когато осъществим тези условия младите българи ще спрат да търсят реализация в чужбина, а тези, които са навън ще се приберат в България.


Всички българи трябва да се чувстват щастливи и успешни в своя дом България. Ако спечеля доверието на хората, с целия авторитет, който конституцията ми е дала, ще сложа край на политическите опити да изолират неграмотни и бедни общности,  с цел да ги използват и лесно да купуват гласа им. За тази цел те крадат от парите на пенсионерите и на хората с трайна неспособност сами да изкарват прехраната си. Ще върнем тези пари на нашите възрастни родители и на тези, наши съграждани, които имат истинска нужда от тях.


Всички българи трябва да сме грамотни и информирани, за да изкарваме сами прехраната си и да сме независими и успешно да реализираме мечтите и целите в живота си. Бедният човек е зависим и това е целта на тези, които раздават данъците ни като помощи на избрани общности, за да ги държат неграмотни, изолирани и послушни.
Като президент ще работя за единението на всички общности в България, за сплотяването на нацията. Ще поканя в екипа си представители на всички етнически групи, защото искам за всички нас България да бъде любим дом.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 2456 |29.10.2021 Горан Благоев: ДПС се опитва да употреби етническата толерантност на българите . 0| 2543 |28.10.2021 Горан Благоев: ЕС е завладян от корпоративни интереси и либерални икономически лобита . 0| 2304 |27.10.2021 Горан Благоев: Президентът е лидер на нацията, стига да може да надскочи дребните си амбиции . 0| 2549 |26.10.2021 Горан Благоев: Да се посветим на истината

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ