Реклама / Ads

1| 2826 |03.11.2021 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2021

Кметът на Хитрино към Радев: България точно сега има нужда от много твърда ръка. Ние ви подкрепяме!

.
„За мен е истинско удоволствие да бъда отново в Хитрино. 5 години ни делят от трагедията, която стана тук. Тогава бях избран за президент, но не бях стъпил в мандат. Мое чисто човешко задължение беше веднага да дойда тук, на мястото на трагедията, и да видя, че колкото и да е тежко, ще преодолеем тази трагедия“, заяви президентът Румен Радев пред гражданите.

„Хитрино се превърна в емблема на това, за което се боря 5 години – повече солидарност, човечност, единство около принципите за свободна и справедлива България. Благодаря ви, че вие изобразявате и отстоявате тези принципи с всичко, което правите всеки ден“, каза още той. Радев благодари на всички присъстващи. „Като български президент никога не съм делил гражданите на нашата страна по етнос, религия или политически убеждения. И вие сте олицетворение на тази солидарност и доверие. Когато пострадахте от тази трагедия, вие получихте доверието и съпричастността на цялото ни общество, защото сте пример за толерантност и мъдрост. Продължавайте да бъдете отговорни и достойни граждани на България. А бъдещето зависи от нас, нашата мобилизация, воля и чувство за дълг пред родината. Благодаря за подкрепата и както и досега – аз няма да ви предам!“, категоричен е Румен Радев.

 

„Хитрино сме малка община, но хора с големи сърца. Винаги сме имали позиции и наше виждане, но най-важното е, че сме ги отстоявали и сме имали смелостта да изразяваме наше мнение“. Това заяви кметът на Хитрино Нуридин Исмаил. Според него времето, в което живеем и последните години изискват политици с характер. „Може би България точно сега има нужда от много твърда ръка. Това, в което вие се стремите да промените България, ние ви подкрепяме. Проблемите, които посочвате и посланията, които давате, с ваши усилия в един следващ мандат, ще бъдат реализирани“, каза още Исмаил. Той благодари за моралната подкрепа в онзи трагичен ден и покани президента да дойде отново, като президент с втори мандат. Кметът на Хитрино коментира и политическото говорене в последните седмици. „Не знам как не им става неудобно да излизат с афиши да върнат държавността. Държавност, която в продължение на 30 години точно от тях е погазена. Това трябва да се промени, за да живеем в една държава с работещи държавни структури и спокойствие за хората, бизнеса и да няма държавни организации, които да са като бухалки. Пожелавам ви успех от сърце и нямаме съмнение, че като бъдете избран, ще посетите отново Хитрино“, заключи Исмаил.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 2662 |03.11.2021 Горан Благоев: Бъдещите поколения трябва да бъдат възпитавани в религиозни ценности-милосърдие, добротворство и любов . 0| 2602 |03.11.2021 Радев: Ние не се страхувахме да бъдем вашия глас, да посочваме недъзите и призоваваме за събуждане . 0| 3311 |03.11.2021 Обръщения на членове на ИК на Румен Радев и Илияна Йотова . 0| 2939 |03.11.2021 Росен Миленов: Да спрем битака в здравеопазването
Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Реклама / Ads
БЛОГОВЕ