Реклама / Ads
0| 3066 |11.11.2021 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2021

Румен Радев: Заедно можем да преодолеем изпитанията. На 14 ноември са изборите за бъдещето ни!

.
„С Илияна Йотова сме тук не само да ви благодарим за вашата подкрепа, а да ви благодарим, че вие, като наследници на едни горди българи, успяхте да пренесете през поколенията възрожденските ценности и българския дух. Да ги запазите, да ги развивате, така че днес ние да се обединяваме около идеята за свободна и справедлива България". Това заяви президентът Румен Радев в Ловеч.
 

Той припомни, че преди пет години с Илияна Йотова са започнали битката за нова България. „България на свободните хора, на закона и справедливостта. Можем заедно да излизаме от кризи, да решаваме тежки проблеми, можем да преодолеем изпитанията. Но за да се случи това на 14 ноември трябва да гласуваме масово, защото това са избори за бъдещето ни!", категоричен е Радев.

 

„В неделя ще гласувам за това да си върнем децата в България, а не да се виждаме само онлайн. Ще гласувам за България, която осигурява перспектива за младите и достойни старини за родителите ни. Ще гласувам за сигурна, справедлива и уважавана държава, в която е гордост да се наречеш българин." С тези думи Илияна Йотова се обърна към симпатизантите в Ловеч и призова за активно гласуване.

 

Тя посочи, че десетилетието на Борисов е закотвило страната ни на последните места в класациите за стандарт на живот, лишило е българите от самочувствие. „Те зададоха модела, че си успешен, когато си безскрупулен и крадеш. Отнеха ни духовността, искаха да ни втълпят, че няма нужда от образование и култура. Но българският народ е мъдър и каза „Стига", изтъкна Йотова. Тя подчерта, че не може да има единство между мачкани и мачкащи, не може да има единство „с тези, които заглушаваха всяка различна политическа мисъл и инициатива, обслужваха само себе си и приятелските си кръгове".

 

По-рано през деня Румен Радев посети с. Гложене и Тетевен, където го посрещнаха изключително топло. Хората му пожелаха победа на първи тур и още много успехи по време на втория  мандат.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3100 |10.11.2021 Румен Радев във Враца: Ние няма да ви предадем. Пътят от тук нататък е само един – Победа! С Вас сме! . 0| 3174 |10.11.2021 Румен Радев в Монтана: Заедно трябва да започнем промените към една нова България . 0| 3638 |10.11.2021 Елена Гунчева от Възраждане: Жилищната политика на общините е инструмент за справяне с демографската катастрофа . 0| 3213 |10.11.2021 Радев: Много са бедните и ощетените от прехода, но това ще се промени, когато установим закона и спрем корупцията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads