Реклама / Ads
1| 3559 |26.10.2021 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2021

Росен Миленов: България се нуждае от сериозно разтърсване, за да има бъдеще!

.
Росен Миленов Източник: БГНЕС
Години наред се говори, че държавата е превзета от мафията, че сме грабени, че сме лъгани, че ни е отнета свободата и това го виждаме и усещаме всички българи, но все нещо не ни достига да направим пробив на тази мракобесна система. Затова днес сме изправени пред дилемата да продължим да сме в плен на политико-олигархичната система, която винаги си намира излъскана опаковка или да вземем държавата и съдбата си в собствените си ръце – прякото участие на активните граждани в управлението. Тридесет години чакаме някой да ни оправи и резултатът е убийствен – нация от 10 млн. се е стопила на 6 млн.
 

Днес трябва да се реже до кокал, като се започне от съдебната система, която три десетилетия гарантира безнаказания грабеж на България и кулминацията, а именно - за главен прокурор имаме слуга на един от най-големите съвременни грабители на България - Делян Пеевски. И този същия главен прокурор Иван Гешев никой не може да го бутне. Но кой да го бутне, когато мръсните пари командват и Висшия съдебен съвет, и Парламента, и Правителството, и службите, и всички са навързани като свински черва.

 

Цял народ е заложник на 15 хиляди престъпници, които за 30 години откраднаха 200 млрд. лв. чрез действащата прогнила политическа система и днес са собственици на България. Но има нещо още по - страшно, което се случи през това време, а именно - социално осакатяване на нацията. Когато откраднеш на човек няколко пъти надеждата за по-добър живот, той се примирява.

 

Днес българите трябва да сме бесни и яростни в битката за България и със замах да разсечем оковите на местни и чужди душмани. Пътят за това е народовластна България - модел на управление, при който всички ние, обединени като нация, а не разделени по партии, да решаваме съдбата на всеки държавен ръководител с пряк избор и отзоваване, да се произнасяме по значими въпроси с референдуми, да контролираме разходването на публичния ресурс през обществени поръчки и проекти с евросредства, да спрем ограбването на подземните богатства през концесиите за жълти стотинки и да сложим край на грабежа от 10 млрд. лв. годишно. Грабеж, който убива държавността, икономиката, доходите на хората и отнема бъдещето на България.

 

И най-важното за да започнем на чисто е съд, затвор и конфискация на всички грабили България, като се започне с Борисов, Пеевски, Гешев, Златев, Гергов, Първанов, Костов и още 15 хиляди и конфискация на цялото им имущество, придобито по престъпен начин!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3059 |26.10.2021 Горан Благоев: Да се посветим на истината . 6| 3890 |25.10.2021 Горан Благоев: Концлагерите на комунизма трябва да се превърнат в места на общобългарско поклонение . 2| 4580 |21.10.2021 Излизането от кризата зависи от политиците . 8| 6805 |18.10.2021 Жените-социалистки застанаха категорично в подкрепа на кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads