Реклама / Ads
0| 17349 |27.05.2021 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Комплекс „Язовир Крапец“ – свеж полъх, сгушен в Стара планина

.
В Стара планина, разположен между Плевен, Търново и Габрово! Само на 17 от Севлиево и 19 от Ловеч. Точно там, сред природата, е сгушен комплекса „Язовир Крапец“. Не вярвате? Отидете и сами се уверете! Не случайно девизът на гостоприемните стопани е „Ела и виж“.
 

Зашеметяваща природа, чистота и свеж полъх очакват гостите на комплекса с площ около 2500 дка, а водната площ заема над 1800 декара.

 

Комплекс „Крапец“ предлага и отлични условия не само за почивка, но и за риболов, туризъм, велотуризъм и др. В гората около язовира има разнообразни гъби – манатарки, печурки, булка гъба, а самият язовир е богат на различни видове риба и е със свободен достъп за риболов. До него се стига по главен път София, Варна, извеждащ право до водоема.


.

А рибата, която ще ви предложат да хапнете е висш пилотаж в кулинарното изкуство. Да си оближеш пръстите, както се казва. Шаран, толстолоб, бял амур както и редица други сладководни риби правят менюто изкушение и предизвикателство дори и за най-големите познавачи.

 

Бъдете сигурни, че там ще се чувствате също като у дома си. Комплексът предлага луксозни фамилни къщи. Верандите, обърнати към басейна и язовира, създават уникална атмосфера и усещане за пълен релакс. А какво по-хубаво има от това да се будиш с райска гледка и песента на птиците?


.

Не се колебайте дали с вас да вземете и вашите малчугани. Комплекс „Язовир Крапец“ е чудесно място за отдих и с деца, за които са създадени всякакви забавления: пързалки, катерушки, люлки, водни колелета и други.

 

А ако сте рибар – това е вашето място. Без значение дали това са първите ви стъпки в риболова, или пък сте майстор на въдицата – комплексът гарантира всички условия за успешен и вълнуващ риболов.


.

Списъкът на удоволствията е дълъг. Яхта, водни колелета, кану каяк, джетове, тенис на маса, билярд, сауна, даже и площадка за пускане на лодка.

 

Комплекс „Крапец“ мисли за доброто ви настроение 24/7 и ви кани да разпуснете и да се забавлявате на воля. Купонът там ви е подсигурен, а единственото, което се иска от вас е да сте приели доза забавление разбира се!

 

Не му мислете! Това не шега! Идете и сами се уверете!

 

Тук може да намерите повече информация

 

.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 20625 |19.04.2021 Комплекс „Язовир Крапец“ в Стара планина съперничи на езерото Тахо в САЩ по красота и комфорт. Идете и вижте . 0| 11340 |27.05.2020 Балнеология в условия на COVID-19 - възможно в СПА комплекс ”АТА”. . 14| 7661 |08.01.2020 ”Руският” комплекс ”Камчия” дължи сериозни суми за данъци и такси . 4| 11642 |13.12.2019 Вършец и СПА-комплекс АТА се превърнаха в туристически и балнеоложки хит

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads