Реклама / Ads
0| 6956 |27.03.2009 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Отличиха „Офис на годината“

.
Победителите в конкурса „Офис на годината“
Резултатите от националния годишен конкурс „Офис на годината“ станаха известни днес, организиран за пета поредна година от списание „ОФИС Magazine“.
 
Резултатите от националния годишен конкурс „Офис на годината“ станаха известни днес, организиран за пета поредна година от списание „ОФИС Magazine“.

Голямата награда „Офис на годината 2008“ осемчленното жури присъди на „Галчев Холдинг“ АД. Сградата на компанията помещава над 20 фирми от холдинга на площ от 4165 кв. м в Северната индустриална зона на София. Пет от етажите са оформени като офис помещения, а на цял отделен етаж са разположени функционални конферентни помещения, снабдени с всички необходими технически средства за провеждане на семинари, фирмени обучения и конференции.

На второ място бе класирана водещата група от специализирани агенции за маркетингови комуникации „Публисис Марк Груп“, управлявана от Николай Неделчев, която взе и Специалната награда на редакцията на списанието.



Интериорът на нейния офис е създаден от дизайнерката Ирена Георгиева
(на втората снимка в средата) и пресъздава модерния градски начин на живот, творческата атмосфера в компанията и младежкия дух на екипа на Публисис МАРК Груп. Офисът е организиран в отделни работни пространства за различните екипи от групата и общи места за срещи и почивка с модерна визия и „градска” атмосфера. Залите за срещи носят имената на емблематични софийски кътчета и любими места за срещи и забавления с приятели като Царевец, Попа, Билкова, Петте кьошета, Славейков, Кравай. Така самият град присъства в сърцето на агенцията и работата на екипа на Публисис МАРК Груп е част от градския живот в София. Едни от любимите места в офиса са богатата на маркетингови издания библиотека „Славейков”, събрала над 2000 книги, и обширната северна тераса с панорамен изглед към покривите на столичния град.


„Рехау България“, компания за иновации и системи, базирани върху полимери, зае трето място.

Близо 70 фирми и организации от цялата страна взеха участие в конкурса. За финала бяха номинирани 6 компании.

Критериите, по които бяха оценявани кандидатстващите за приза, са разработени от дизайнери, ИТ специалисти, експерти по организация и управление на човешките ресурси и дават цялостна представа за работното място и работната среда в дадена фирма или организация. Тези критерии са консултирани и съгласувани с представители на световноизвестната швейцарска сертифицираща организация SGS.

Участието в конкурса „Офис на годината“ е доброволно и безплатно.

Досега носители на приза „Офис на годината“ са били Булстрад, „Камор Ауто“, Първа инвестиционна банка и West Incorporated.

Тази година домакин на церемонията по награждаването бе един от генералните спонсори – Tishman International Group of Companies, като конкурсът бе проведен в международния бизнес парк Sofia Airport Center, разположен в близост до летище София. Официален спонсор бе „Нестле Профешънъл България“, а генералните спонсори – Office 1 Superstore и West Incorporated, както и Pernod Ricard спомогнаха също за реализиране на церемонията.

Наградите бяха връчени на победителите от главния редактор на списание „ОФИС Magazine“ Владимир Събев.

Следващият шести конкурс ще бъде осъществен с официалното спонсорство на „Нестле Профешънъл България“, както и на генералните спонсори БТК и Office 1 Superstore. Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7917 |27.03.2009 Ски на достъпни цени през април в Чепеларе . 0| 9568 |27.03.2009 Одобриха концесия на плаж в Приморско за 20 години . 5| 5698 |24.03.2009 Купувачът определя правилата на имотния пазар . 0| 5159 |24.03.2009 Търговци, работещи с контрагенти от ЕС, загубили 9 млн. ДДС в края на 2008 г.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads