Реклама / Ads
0| 5084 |08.07.2016 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

„РЕФАН България“ отбеляза Деня на независимостта като член на Американската търговска камара в България

.
В духа на американската традиция Американската търговска камара организира честването на Деня на независимостта в САЩ - 4 юли. Лятното празненство се проведе на открито в Американски колеж в София и събра около 3000 гости – дипломати и представители на американската общност в България, фирми-членове на Камарата, сред които и „Рефан България“ като нов член.
 
Елитната козметична фирма представи в своя шатра богатата си палитра от висококачествени продукти, между които и най-новата си козметична серия с хиалуронова киселина и колаген, която отново привлече вниманието на присъстващите. Официални лица на празника бяха президентът на Американската търговска камара - Красимира Чемишанска, Негово превъзходителство Ерик Рубин - посланик на САЩ в България и Валентин Георгиев, изпълнителен директор на Американската търговска камара.

За 21-ва година Американската търговска камара чества Деня на независимостта в САЩ и за първи път „Рефан България“ е сред спонсорите на празника. Популярният козметичен бранд предостави подаръчен пакет със свои продукти с натурални съставки за благотворителната томбола на Фондация BCause, събираща средства за стипендии „Готови за успех” за ученици и студенти в неравностойно положение. Със своите 400 бутика в 50 държави на 5 континента „Рефан България“ е сред новите членове на Камарата. Това е поредно признание за елитната българска фирма, която за 25 години съществуване, със своите иновативни и гъвкави форми на бизнес се превърна в реална визитна картичка на страната ни. Освен успешната производствена и франчайз политика, козметичният бранд има активна благотворителна социална и обществена дейност, подкрепяща много събития и каузи в сферата на културата, здравеопазването, образованието и спорта.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5164 |31.03.2016 „РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ с престижния приз Golden European Award 2016 г. . 2| 6086 |11.02.2016 „РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ с ново оръжие срещу бръчките-козметична серия HIMALAYAN GOJI BERY . 0| 5301 |15.01.2016 „Рефан България“ с награда за устойчив бизнес от Forbes Business Awards 2015

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads