Реклама / Ads
0| 3656 |05.04.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Със спускане по бански в Пампорово откриват пролетната ваканция

.
Източник: Facebook, Restart Zona 82 Pamporovo
За втора поредна година откриват пролетната ваканция в Пампорово със спускане по бански. Това съобщиха организаторите. Събитието ще се състои на 8 април /събота/, от 13:00 и е наречено BIKINI SKI & BOARD FEST & CONTEST 2023 PAMPOROVO.
 

По този начин ще всички участници ще посрещнат пролетната априлска ваканция заедно с весело и зрелищно спускане по бански. В реСТАРТзона82 ще се постараем да има прекрасни напитки и хапване за презареждане, много изненади, подаръци и усмивки, твърдят организаторите на нестандартната проява.

 

За всички участници лифта ще е безплатен в диапазона 12:00-13:00, благодарение на "Пампорово АД“.

 

Парада по бански костюми ще бъде предвождан от специално произведен restART ski& snowboard мобилен апрески бар и DJ station, който ще се спуска по цялата писта Nо 6 (туристическата), като на различни места мобилния бар ще спира, ще се сменя музиката и ще се пият специални животворящи и осветителни напитки.

 

"Събота е един прекрасен ден, началото на пролетната априлска ваканция и чудесен начин да открием сезона на банските. Амбицията е тази зима повече красиви невясти да покажат снажни тела по белите писти и да има по-голяма конкуренция в конкурса 'Мис и мистър бикини ПАМПОРОВО 2023'.

 

Призьорите на конкурса ще бъдат обявени след 15:00 в реСТАРТ зоната“, казват организаторите.

 

По време на старта и на финала ще има възможност всеки да се запише безплатно за томбола с предметни награди, които ще се раздават след 15:00 в реСТАРТ зоната.

За музикалното настроение ще се грижи нашият приятел ски и сноуборд снежен DJ Ванката https://m.mixcloud.com/vankata_the_turntablist/

 

За доброто настроение ще се погрижат нашите симпатични шаренки и сърцати хора зад бара, защото е важно да се развиваме многоаспектно в снежните спортове и да обогатяваме Après Ski културата на Пампорово в сърцето на Родопите.

 

Събитието е вдъхновено от привлекателните ски и сноуборд инструкторки и гости по пистите, както и от прочутите с красотата си родопчанки.

 

Припомняме, че именно Родопите е най-меката и гостоприемна планина у нас, с невероятен климат, с йонизиран въздух с лечебна фитонцидна наситеност, с благоприятна температура и полезен климат.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3360 |17.03.2023 Ски сезонът в Пампорово продължава! . 0| 3959 |05.01.2023 Нова сутрешна неделна лифт карта от 8 януари в Пампорово . 0| 3402 |21.12.2022 Пампорово отваря ски зоната на 23-ти декември . 0| 3010 |21.09.2022 Пампорово пуска в предварителна продажба нов вид ски карта с отворени дати на ползване, като запазва миналогодишните цени

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads