Реклама / Ads
2| 4786 |09.09.2009 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

СПА корифеи се събират в СПА център

.
СПА центровете стават лаборатории, в които посетителите ще се учат как да се справят със стреса.
 

Петзвездният гранд Хотел Поморие става домакин на международен семинар на тема „СПА и Уелнес в България и по света. Добри практики”,
организиран от Българският институт за стандартизация и с подкрепата на Министерство на икономиката, енергетиката и туризма. Той започва днес - 9 септември - и ще продължи до 12. На семинара се събират специалисти от Тайланд, Ирак и Испания, а специален гост е зам.- министърът на туризма Иво Маринов. Той ще бъде настанен във ВИП- апартамент „Чайка” .

СПА индустрията заема водещите позиции в развлекателния сектор в световен мащаб, тъй като все повече хора преоткриват „СПА” като начин на живот.

СПА центровете стават лаборатории, в които посетителите ще се учат как да се справят със стреса. Това е тенденция в много страни, в това число и у нас. Затова заетите в сектора трябва да са професионалисти и да поддържат такова качество на услугата, което да задоволи очакванията на техните клиенти.

Целта на семинара е да се представи възможност на българските фирми и организации да се запознаят с добрите практики в областта на СПА - Уелнес - Таласотерапията в различни страни. Ще се получи информация за развитието и тенденциите на международно и регионално ниво на индустрията; за откриване на възможности за изграждане и управление на СПА бизнес в България; за най- добрите практики в него, за начините на управление и стратегиите за неговото устойчиво развитие, както и за най- новите технологии, техники и методологии, използвани в него.

Теми на семинара
са: Предимства на стандартизацията в областта на международния туризъм; Концепцията СПА+ и възможности за нейното прилагане; Нормативна уредба и насоки за развитие на балнео, СПА и Уелнес туризма в България, Както и някои практически теми: Добри практики от Тайланд и Традиции и съвременни методи за лечение в Гранд хотел Поморие.
През последните 6 месеца Гранд Хотел Поморие се утвърди като абсолютен лидер в областта на конферентния туризъм в България и многократно е бил домакин на събития с национална и световна значимост, твърдят организаторите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4887 |19.08.2009 Събират над 1 млрд лв. от приватизационни задължения . 0| 10773 |03.04.2009 Обзор иска Спешен център и облекчаване на визовия режим . 13| 7201 |02.12.2008 Пловдив с потенциал да стане световен туристически център . 0| 5349 |19.11.2008 Руски туроператори на бойкот срещу българския визов център

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads