Реклама / Ads
1| 5609 |11.02.2008 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

ВУЗФ представи тазгодишните условия за прием на панира в Пловдив

.
Млади красиви девойки представиха последните новости и условия за кандидатстване във Висшето училище по застраховане и финанси на 6-я Международен панаир на образованието в Пловдив.

Изложението се проведе от 8 до 10 февруари.

На панаира ръководството на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) представи позицията си относно матурите, както и всички условия за кандидатстване и прием за учебната 2008/2009 г. в редовна и задочна форма на обучение по специалностите: застраховане и осигуряване, финанси, счетоводство и контрол. Лично ректорът на учебното заведение консултираше младите хора и техните родители относно организирания от ВУЗФ кандидат-студентски изпит през април.

На Панаира на образованието в Пловдив ВУЗФ представи също така своя пакет от безплатни услуги и информационни материали, които студентите получават при записването си и могат да ползват през пълния курс на обучение. Те получават безплатни консултантски услуги, свързани както с процеса на обучение по различните специалности, така и с възможностите за преквалификация, кандидатстване за стипендии, стажове, работа по специалността и др. Пакетът включва читателска карта за академичната библиотека, безплатен достъп до интернет и персонална книжка-наръчник „Какво трябва да знаят студентите във ВУЗФ”. vyzf.jpg

Академичната политика на първото в България частно специализирано Висше училище в областта на застраховането и финансите е насочена изцяло към прилагането на най-добрите европейски образователни практики в обучението на студентите.

Висшето училище по застраховане и финанси е открито с решение на Народното събрание през 2002 г. и вече е сертифицирано спрямо изискванията на Международния стандарт ISO 9001:2000.

Първият прием е обявен за учебната 2002/2003 година - приети са 325 студенти, желаещи да се обучават за образователно-квалификационната степен "бакалавър". Успешно стартират и трите предлагани специалности с редовна и задочна форма на обучение: "Застраховане и осигуряване", "Финанси" и "Счетоводство и контрол". През следващите години висшето училище се радва на нарастващ интерес от страна на кандидат-студентите.

За учебната 2007/2008 година приемът достига оптималния за училището, позволяващ изпълнението на основната цел на ВУЗФ - да предлага елитно обучение в малки учебни групи, с възможност за персонално внимание към всеки студент. В момента във ВУЗФ се обучават 1200 студенти. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7717 |08.02.2008 Екозащитници призовават да не караме ски по незаконни писти . 3| 6439 |07.02.2008 Държавата се заема да строи голф игрище . 0| 5845 |07.02.2008 Туристическа компания е платила 1 млн. долара за една буква . 0| 5592 |07.02.2008 Ирландска компания инвестира в три нови жилищни комплекса по морето

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads