Реклама / Ads
0| 5914 |07.02.2008 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Ирландска компания инвестира в три нови жилищни комплекса по морето

.
Ирландската компания за инвестиции в недвижими имоти West Properties International завърши своя втори проект в България. Комплекс „Ивет” е разположен в курортно селище Свети Влас, на 5 минути пеша от новото яхтено пристанище на Свети Влас и на 10 минути от центъра на градчето.
 

Комплексът разполага с 57 апартамента - едностайни, двустайни, тристайни и студия, всички от които луксозно завършени, напълно обзаведени и готови за непосредствено отдаване под наем.

„Ивет” предлага открит плувен басейн с бар, барбекю, подземен паркинг и 24 часова охрана.

West Properties осигурява краткосрочно и дългосрочно отдаване под наем на имотите на своите клиенти, както чрез собствената си туроператорска агенция - West Travel, така и чрез стратегически партньорства с различни туристически агенции в България и по света. Подразделението за управление на имоти - West Property Management – се грижи за постоянната поддръжка и стопанисване на имотите и така гарантира тяхната ефективност, високо качество и рентабилност във времето. West Properties International предлага на своите клиенти пълен пакет следпродажбени услуги и счита тази част от своя бизнес за един от ключовите фактори за успеха на компанията.

ivet_complex_2.jpg

„Ивет” е вторият обект изцяло проектиран и изпълнен от West Properties International. През ноември 2007 г. компанията завърши своя първия проект – жилищна сграда на ул. „Будапеща” в централна София.

През следващите няколко месеца West Properties International ще финализира още два проекта: Комплекс „Бели пясъци” в Равда и Комплекс „Перлен бряг” в Слънчев Бряг.

West Properties International е част от групата West Incorporated е изцяло ирландска компания, основана в България през 2004 г. Компанията има 19 обекта в България – в София, на българското Черноморие и в други региони на страната. Два от тях са напълно завършени, други четири ще бъдат въведени в експлоатация в следващите няколко месеца, а останалите тринайсет са в процес на изграждане. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5913 |11.07.2007 72,5 млрд. долара инвестирани в хотели . 1| 8227 |01.07.2007 Княз Кирил с дял от 25 млн. долара в нова компания . 0| 5407 |21.06.2007 Инвестират над 500 хил. лева в туризма в Лудогорието . 0| 5221 |03.05.2007 Ирландска компания придоби 40 апартамента в Банско

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads