Реклама / Ads
47| 17241 |06.03.2010 ГЛАСЪТ

Секс с чуждо препоръчва Жан-Жак Русо на Първанов и Дянков

.
Проститутки чакат морни политици...
Симеон Дянков няма да прави секс с жена си дълго време. Причината е, че ближе рани от парламентьорството, което уж трябваше да сближи „Дондуков” 2 с „Дондуков” 1, но се получи бой на негри в тъмна нощ.
 
В смисъл, че президентът Първанов и двама негови приближени се разправиха с Дянков, като на всичко отгоре записаха, как се гърчи в краката им. На финансовия министър не му остава нищо други, освен „да потърси утеха у платена жрица на любовта”. Така съветва Жан-Жак Русо.

Президентът Първанов даде урок на Дянков - би трябвало да е горд и удовлетворен. В такива мигове човек също не мисли за секс с жена си, а предпочита да сподели радостта с чужда. Оказал се на подходящото място и в подходящите обятия политикът често изпада във философски състояния. Пак Жан-Жак Русо е казал: „Известни са ми само три начина, чрез които може да се повлияе на нрава на народа: властта на закона; властта на общественото мнение и притегателната сила на насладата”. „Лучше не придумаешь”, казват пък руснаците по този повод. За третият иде реч...

Соломон в своите притчи обяснява причините за упованието и стремежа към чужда жена в тежки или жежки моменти с един единствен аргумент: „Защото от устните на чуждата жена капе мед”. (5:12).

Да прощават съпругите на Първанов – Зорка и на Дянков - Каролин, но такива послания излъчват някои от най-мъдрите мъже в историята. Не че не могат да се открият и други примери, по-благовидни и морални по външни белези, но съветите на Русо ми се струват подходящи за леко смешния повод, по който се зароди и ескалира политическия скандал тези дни. Нищо и никаква задявка в едно шоу, доказа за сетен път закона за снежната топка, търкулната надолу...

Въпреки видимото предимство на президента след петъчното злополучно посещение на Дянков на „Дондуков” 2, където тричленка се разправи с него (който направи връзка с тричленките на Вишински е мръсник!), радостта може да се окаже прибързана. Причината е зараждащото се като цунами недоволство на „Дондуков” 1 – Бойко Борисов и „6 септември” – Цветан Цветанов. И двамата скочиха като ужилени след публикуването на стенограмата. Което означава, че в президентството трябва да очакват неочаквани атаки и дори нещо повече. Оперативната власт винаги притежава повече механизми за въдействие, отколкото президентската. 2012-а, когато изтича мандатът на Първанов може да се окаже твърде далеч за намеренията на сегашните властници.

И още нещо. На Дянков може и да му е минавало през ума да си вземе шапката и да отпраши към Америка заради финансовите батаци, на които го насади Тройната коалиция. Но сега няма как да дезертира и ще трябва да докаже, че е троянчанин отвсякъде, което означава упорит като магаре, според съгражданина му Иван Хаджийски.
Пернишкият „голф тройка” обаче също не е за подценяване (Първанов е от с. Сирищник, Пернишко).

Последната дума обаче ще е на „кучето от Банкя” – едро, с лош нрав, когато го настъпят.

Цветан Цветанов пък е от „софийските копелета”, за които Вальо Пламенов пише, че носят много на бой и не падат на колене.

Троянско магаре, „голф тройка”, кучи вълкодав и софийско копеле – зрелището е гарантирано. Въпросът е този път да победи справедливостта, а не здравите сили.
Аз знам на кого ще заложа.
А вие?

Авакум Захов
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 42| 13621 |23.06.2009 Станишев към Берлускони: „Защото сме сексуалисти” . 22| 12284 |16.06.2009 Българският СЕКСтет в Европейския парламент . 29| 8598 |11.02.2009 Сексът с надуваема кукла като революционен акт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads