Реклама / Ads
24| 23479 |01.10.2020 ИНТЕРВЮ

Деян Донков пред Фрог: Не ни се струва. Нещата са такива и са крещящи

.
Деян Донков Източник: БГНЕС
В която и сфера да се вгледате, нещата са крещящи. Има толкова много чалга и проституция. Всичко е очевидно. Но не го признават. Как ще го признаят? Подписах се под това писмо, защото кажете ми - кое в него не е вярно?
 

Това заяви в интервю за FrogNews актьорът Деян Донков.

 

Припомняме, че днес интелектуалци и артисти от цялата страна излязоха с писмо, в което призовават да се сложи край на модела "Доган-Пеевски-Борисов". Под писмото са се подписали над 120 лица от културната сцена на България.

 

Ето и цялото интервю с Деян Донков.

 

Господин Донков, как си обяснявате събитията от последните над два месеца?

 

Вижте, аз не съм политически ангажиран до там. Знам, че се случват неща. Майка ми е съдебен лекар, един от хората с най-много стаж в България. Елате да видите къде прави аутопсии. Ходи и си купува ножове от пазара. Идете в болниците в провинцията и вижте там какво става...

 

Вижте колко лесно може едно дете да се сдобие с какъвто и да е наркотик и какво ли още не край училищата.

 

В каквото и да се вгледате, то е крещящо. Толкова много чалга и проституция има...

 

Казвате, че е очевидно, но управляващите сякаш живеят в паралелна реалност..

 

Разбира се. Те няма да признаят. Как се признава нещо такова? Толкова години... Те са се самозабравили.

 

Вярвам, че хората са недоволни. Ето, сестра ми е съдия във видинския съд. Тя каза, че правната система е изгнила цялата. Това са факти. Не става дума за "Абе, струва ми се...". Не. Така е. Изгнило е отвътре, правим се, че не е. Замазваме фасадата, за да не види Европа.

 

Плашещо е колко възрастни хора са се обесили и са се самоубили, заради мизерията и студа през зимата. Това е статистика.

 

Мислите ли, че управляващите разиграват театър?

 

Театърът е много сериозно нещо. Смешно е да се говори, че се разиграва цирк или театър. Идете в парламента и после вижте колко време репетират хората за представление... Искам със закон да забраня това да се използва като нарицателно... Това което разиграват и гротеска не е.

 

То е нещо в рубриката "без коментар".

 

Интервю на Джесика Вълчева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 21615 |30.09.2020 Предприемачът Георги Иванов: Борисов го е страх повече от всякога, свободата не идва даром . 41| 21725 |24.09.2020 Владо Береану пред Фрог: Борисов се страхува от разследване и затвор. Теориите му са абсурдни . 46| 46768 |21.09.2020 Осман Октай пред Фрог: Задкулисието ще дръпне чергата на Борисов, трябват му милиардите от заема и Брюксел . 66| 53000 |18.09.2020 Атанас Атанасов пред Фрог: Публикацията в “Шпигел” е разстрел. ”Отряза” ли Меркел главата на Бойко Борисов?!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads