Реклама / Ads
13| 9665 |07.05.2010 ИНТЕРВЮ

Мис България 2010: Отвратена съм от Биг Брадър

.
Носителката на короната Мис България 2010 Ромина Андонова призна пред Frognews, че едиственият епизод на риалитито, който е гледала я е оставил втрещена пред телевизора.
 

Интервю на Калина Георгиева

- Разкажете, какво е да си Мис България?

- Най-добре бих отговорила на този въпрос след малко повече време, може би след една година, когато съм усетила цялата тежест на короната. За краткия период, през който съм носителка на тази титла мога да кажа,че чувството е много приятно, даже уникално. Тежестта на короната е факт, но това са обичайните неща и след като съм решила да я нося, трябва да поема нейната отговорност.

- С какво ще се отличавате от останалите носителки на тази титла?


- Всяка една има своята индивидуалност, своя чар и по някакъв начин е допринесла за тази титла. Ще се различавам с това, че ще съм по-естествена, ще влагам сърце и душа, както се казва, във всяко едно начинание, което е свързано с Мис България и напълно ще се отдам на каузата, която тази година е опазването на околната среда и здравословния начин на живот.

- Усетихте ли завист от останалите участнички в конкурса?


- Хората, които участваха в конкурс бяха чудесни, атмосферата беше страхотна.По никакъв начин не съм усетила някаква завист или злоба , но разбрах, че една от подгласничките ми е плакала за короната, но мога да кажа, че имаше много приятелско отношение между нас. Много се подкрепяхме, бяхме като едно голямо семейство.

- Какво ще кажете на тези жени, които смятат тези конкурси за безсмислени?


- Ще им кажа, че е право на личен избор и всеки може да си мисли каквото си пожелае,но не трябва по такъв начин да се засяга някого. Хората в България малко бъркат конкурса Мис България с Мис Красота. Мис България трябва да притежава много качества. Едно от тях,което е и най-важно - носителките да имат вътрешна красота, не само външна.

- Какво е най-фрапиращото нещо, което прочетохте за себе си?


- Не им обръщам много внимание и без това короната е достатъчно тежка , но се пишат обичайните неща – най-различни връзки с мъже, които не познавам и даже не знам как изглеждат, никога не сме се виждали. Някъде четох, че съм сектантка дори,заради татуировката, която имам на ръката си. Много ми е интересно виждането на повечето журналисти.

- С какво сте се занимавали преди конкурса?


- Основно наблягах на образованието си – уча биологията. Танцувала съм 7 години с балет „Магия”, в последствие започнах да се занимавам и с мода,и с ревюта. Така дойде и нагласата ми за кастинга за Мис България.

- Снимали сте се в различни клипове на поп фолк изпълнители, някой да ви е правил неприлично предложение или да е проявявал по-различно отношение към вас?


- Не, те са много готини и лесно се работи с тях в екип. Никога не са преминавали границата, естествено имало е закачки и шеги, което е хубаво и по този начин снимачният ден минава по-бързо. Снимала съм се в повече видео клипове на певици, отколкото на певци.

- Какво ви предстои?


- Предстои ми конкурсът Мис Свят и се надявам да представя достойно България на него. Много съм благодарна на моето семейство, че ме подкрепя, радвам се, че имам такива готини родители, които много се радват за мен.

- Промени ли се отношението на вашите близки и приятели след като станахте Мис България?

- Това е нещо, което много ме подразни след конкурса, защото съм толкова ангажирана, че обикновено не ми остава време, но те не могат да го осъзнаят явно и започват някакви коментари, че съм се променила след като съм носителка на тази титла. Винаги когато ми остане време се старая да отговоря на съобщения или им пиша във Facabook или Skype, отивам на срещи, за да им покажа, че не съм се променила или ако съм се променила е само към добро, никога не бих се надувала или нe бих се държала като нещо, което не съм. За това моля мой близки и приятели да не си въобразяват разни неща, аз съм много ангажирана и не ми остава време за тях.

- Какво мислите за Big Brother, това ли е българското семейство?

- Не бих казала, нямала съм възможност да гледам Биг Брадар, с изключение на един епизод и бях отвратена. В него един мъж постоянно плюеше една жена, бях втрещена. Но не мисля, че това е българското семейство, това са по-скоро изключенията му.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 18395 |04.05.2010 Проф. П. Цветанов: АЕЦ “Белене” е политика против България . 18| 12502 |30.04.2010 Ю. Рот: В България всичко става "Just for show" . 139| 11771 |24.04.2010 Д. Харутюнян: Искам да живея в България с Аревик . 19| 9558 |20.04.2010 Ем. Андреев: България винаги е в блатото на левите убеждения

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads