Реклама / Ads
29| 21948 |04.01.2023 ИНТЕРВЮ

Само във Фрог! Феноменът Божидар Караджов с разтърстващи предсказания за 2023-та!

.
Божидар Караджов
Сега ще бъде сформирано правителство, но то ще е временно и ще има предсрочни избори след това. След следващите предсрочни избори, ще се стигне до коалиция, която ще издържи сравнително дълго, няма да е четири години, ще е почти две години. Тази година войната в Украйна свършва, но ще остане студената война, тя ще продължи поне още две години. Режимът на Путин си отива, в Русия предстоят да се случат много бунтове и гражданско неподчинение. 
 

Тези предсказания направи пред ФрогНюз ясновидецът Божидар Караджов.

 

Божидар Караджов е роден през 1982 година във Варна. Баща е на три деца. Има две висши образования. Той е единственият българин, вписан в елитната класация на най-известните пророци в света. Винаги познава резултатите от изборите. Първи провидя страшния пожар във влака по линията София – Кардам. В началото на 2015 г. в телевизионно интервю единствен с точност предсказа трагедията с авиокатастрофата над френските Алпи и мн. др.

Вижте цялото интервю с ясновидеца:

Г-н Караджов, ще ни връхлетят ли природни катаклизми и бедствия през 2023г?


Да започнем с това, че зимата ще ни изненада не само през февруари но и март месец, дори и началото на април. Тогава ще наблюдаваме по-сериозни сибирски антициклони, които ще донесат много сняг на България.

 

Интересното е, че в южна България ще има сериозни снеговалежи. Говорим включително и за ограничения на пътната инфраструктура.

 

Ще имаме две земетресения в България, едното ще бъде с епиценър Турция, другото с епицентър Гърция. Ще бъдат бъдат усетени в България, но опасност за населението няма да има.

 

Тази година ще има много повече пожари от предходната, те ще започнат сравнително рано, още в периода на април и май, което е нетипично. В същото време ще имаме и много сериозни проливни дъждове, но тях ще ги наблюдаваме чак през юли. Тази година ще бъде много по-благосклонна откъм жертви, няма да се повтори това, което се случи в Карловско. Най-сериозни наводнения очакваме в Югоизточна България. 

На фона на нарастващите случаи в Китай, да очакваме ли нова епидемична вълна от коронавирус? 


Няма да има нова опасност от разпространение на COVID-19 в мащабите, в които беше. Няма да има затваряне, няма да има рестрикции. Няма да има опасност от нови вълни, които да застрашават човечеството и то не само в България. 

Заплашено ли е човечеството от нови вълни на епидемии и болести, които не сме познавали досега? 


В близките седем години няма опасност от епидемични болести, които да заплашват света. Коронавирусът няма да изчезне, просто ще се превърне в обикновен грип. 

Технологичният свят се развива много стремглаво последните десетилетия, ще направи ли по-сериозен пробив човечеството и в тази насока? Докъде ще стигне развитието на изкуствения интелект?


Ще бъдат създадени два вида лекарства, които ще лекуват рак и това ще се случи благодарение на развитието на технологията в медицината. Ще лекуват редки автоимунни заболявания, които ще водят до рак. 


От другата страна на този въпрос за технологичното развитие, летящи коли няма да имаме. Що се касае за роботите и изкуствения интелект, там сме достигнали един пик, като следващия етап е развитие на разум на изкуствения интелект. Говорим за такава степен на изкуствения интелект, в която той да може сам да си взима решенията. До средата на другата година ще ни бъде представен такъв прототип.

Няма ли да бъде заплашено човечеството по някакъв начин от този толкова развит изкуствен интелект?


Да, ще бъде заплаха, но това няма да убие човечеството!

Ще има ли ключови постижения на човечеството в изследването на Космоса?

 

В рамките на до три години човешки крак ще стъпи на Луната. Освен това ще получим информация за извънземна форма на живот. Извън нашата вселена има много, много други вселени, в които съществуват форми на извънземна цивилизация, която е много по-висша от нас.

Какво ще се случи на политическата сцена у нас? Ще се състави ли правителство, което да поведе държавата напред или кризата ще продължи да се задълбочава?


Сега ще бъде сформирано правителство, макар и временно, но ще има и предсрочни избори след това. 

Кога ще започнем да излизаме от тази сериозна политическа криза, в която се намираме?


След следващите предсрочни избори, ще се стигне до коалиция, която ще издържи сравнително дълго, няма да е четири години, ще е почти две години. Друго интересно, което предстои да се случи е ефекта на спиралата, спираловидната инфлация, която води до спекула. 


Предстои да се спука балона на строителството, производителите, които се занимават с производство, независимо в коя сфера ще започнат да се задъхват от гледна точка на чисто спекулативното покачване на цените. Това е ефектът на доминото и ще започнем да го наблюдаваме още май месец. 

Какво означава това, конкретизирайте се? 


Инфлацията, като инфлация на процент, ще започне да се прекършва. Ще започне успокояване на този вид тенденция. Предстои ефекта на доминото, който касае строителния сектор, промишлеността, и хранително-вкусовата промишеност и ще доведе до плавно поевтиняване на стоките. Ще се наблюдава и успокояване на цените на имотите. 

Ще получим ли тази година така дългоочакваната покана за Шенген?


Да, до края на 2023 г. ще получим покана за Шенген, влизаме в Шенген!

Ще се радва ли на спортни успехи България тази година?


Във българския волейбол започва възход, ще започнем да си възвръщаме позициите такива, каквито бяха преди и в рамките на още тази години ще берем плодове, ще има резултати. 

Ще преживее ли катарзис българския футбол?


Ръководството на БФС ще бъде сменено и това ще се отрази в положителна посока, ще доведе до катарзис във футбола!

Какво ще се случи с войната в Украйна? Ще дойде ли така дългоочаквания мир?


Тази година войната  свършва, но ще остане студената война, тя ще продължи поне още две години. Крим ще си остане руски регион, ще бъде и определен някакъв регион, в който ще си има военни действия, но за хората най-общо казано, ще има мир. Студената война, с всички нейни икономически последствия ще продължи около три години и най-губеща от всичко това е Европа. Най-печелившите ще бъдат САЩ и Китай. Режимът на Путин си отива, в Русия предстоят да се случат много бунтове и гражданско неподчинение. 

 

Божидар Караджов не се занимава с астрология и не продава амулети. Съобщаваме това поради зачестилите измами и злоупотреби с името му. 

 

Интервю на Констанца Илиева

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5951 |28.09.2022 Анна Заркова пред Фрог: Журналистиката е самотна професия, която не може да се работи без призвание . 0| 9867 |16.06.2022 Любомир Аламанов пред Фрог: Някои са готови да хвърлят страната в кошмар и разруха само за да вземат процент повече . 0| 13540 |07.06.2022 Елена Поптодорова пред Фрог: Кремъл нарочно разигра сюжета със самолета на Лавров . 16| 16023 |31.01.2022 Румяна Ченалова пред Фрог: За да се отстрани главния прокурор, са нужни промени само в ЗСВ и НПК

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads