Реклама / Ads
1| 3068 |08.07.2024 ИНТЕРВЮ

Тони Николов: Ситуация, в която всички обичат всички поражда конфликт. Ключово е какво ще се случи в ДПС

.
Източник: личен архив
Двамата лидери в ДПС трябва да излъчат някакво решение. Формират се два центъра в една партия, което не сме виждали досега. Не виждам изглед да видим двамата лидери заедно. Наблюдават се два центъра на влияние. Това заяви журналистът Мехмед Юмер в предаването „Лице в лице“ по БТВ.
 

Лицето на ДПС наистина е Ахмед Доган. Той изгря в политиката по време на Прехода. Той е моралният капитал на твърдото ядро на ДПС, подчерта той.

 

Наблюдаваме семеен скандал, който много трудно може да се обясни отвън. ДПС е 30-годишна партия, която оставаше стабилна колона в българската политика. Не е ясно накъде ще избие този конфликт. Както и да се развие той ще е сензация, каза журналистът Ружа Райчева.

 

Ситуация, в която всички обичат всички поражда конфликт. Ключово е в следващите дни какво ще се случи в ДПС, каза журналистът Тони Николов.

 

Има значение в каква кондиция е ДПС, поясни Юмер. „Когато си извел партията на втора позиция, което никога не е било, няма как да излезеш с наведена глава от тази ситуация. ДПС се е запазвала през годините благодарение на своя патриархален облик. Тя се запазваше от епохата, в която живее. Патриархално по-малкият трябва да целуне ръка на по-стария“, поясни той.





ДПС е част от олигархичния модел в България, посочи Николов. По думите му бъдещето предвещава големи изненади.

 

Целият този бунт, който се организира ще струва мълчанието на Доган, каза Райчева.

 

Юмер изтъкна, че по-младите членове на ДПС не са обременени от Възродителния процес и това може да е предпоставка за промени. Според него капиталът може да победи идеала в ДПС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6372 |28.06.2024 Нина Колчакова за ФрогНюз: Наблюдаваме повишен интерес към имущественото застраховане заради природните бедствия . 11| 9198 |26.06.2024 Емануил Йорданов за ФрогНюз: Брендо е бил близък до Иван Тодоров - Доктора, най-сериозният контрабандист в България . 0| 7320 |26.06.2024 Доц. Александър Христов за ФрогНюз: Капсулирането е най-големият проблем в общуването, така дезинформацията постига ефектите си . 21| 10322 |25.06.2024 Асен Генов за ФрогНюз: “Величие” са феномен и отзвукът от разговорите ми с тях е показателен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads